Constantin Stan, despre Andreea Berecleanu: 'E una din fetele cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata'

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 02:20

Renumitul medic Constantin Stan a fost invitat la WOWbiz unde a vorbit despre meseria sa inedita si dificila dar si despre cat de mult o apreciaza pe Andreea Berecleanu

Este cunoscut ca fiind medicul preferat al vedetelor pentru ca este considerat cel mai bun medic estetician din tara. El este cel care a inventat un tip de pense folosite in operatie de marire a bustului. Cea mai cunoscuta pacienta a sa este Mihaela Radulescu. Ea si-a facut un implant cu silicon in 1999 la clinica sa." Singura persoana pe care pot sa o nominalizez public este Mihaela Radulescu", a marturisit medicul despre pacienta sa, el pastrand intotdeauna confidentiale numele celor pe care i-a operat.

Medicul a vorbit si despre relatia pe care o are cu Andreea Berecleanu despre care marturiseste ca are una din fetele cele mai frumoase pe care le-a intalnit vreodata si in plus, un simt estetic dezvoltat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Este extrem de greu sa o sfatuiesti pe

Andreea Berecleanu pentru ca simtul ei estetic este extrem de dezvoltat. Nu m-as mira intr-o zi sa ajung sa imi spuna ea ce ar trebui sa fac in meseria mea"
, a mai spus medicul.