Constantina Dita, interviu exclusiv pentru WOWbiz: “Sportul mi-a adus cinci milioane de dolari. Nu sunt milionara, banii s-au dus”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:19

Sportiva a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.

Sportiva a acordat un interviu in exclusivitate pentru WOWbiz. Constantina Dita a castigat bani frumosi de pe urma carierei sale, circa cinci milioane de dolari, spune ea, dar a cheltuit mult pe antrenamente si deplasarile la competitii.

“Sunt multumita de suma de bani pe care am castigat-o pana acum. Nu e ca la fotbal, dar daca esti in top, poti sa castigi bani frumosi.

La noi, in atletism, se castiga foarte putini bani daca nu esti in primii 10. In primii trei, sunt cei mai multi bani. Niciodata nu am facut socoteala sa vad la cat se ridica suma pe care am castigat-o, dar, in toata cariera sa zic ca am castigat 5 milioane de dolari, ceva de genul acesta”, a declarat Pusa.

 

“Acum nu sunt milionara pentru ca banii s-au dus, am o familie si nu mi-au ramas numai mie, s-au impartit cu antrenorul, au fost taxe.

Am o casa care valoreaza acum, zic eu,   500.000 de dolari si un apartament platit. Tot ce am investit se ridica la un milion de dolari. Restul s-au dus pentru pregatire, nu ajungeam aici fara sa investesc in mine”
, a completat ea.

 

Daca ar fi sa se implice in afaceri, Constantina ar vrea sa fie patroana de hotel. “Nu m-am gandit la nici o afacere, dar mi-ar placea sa am un hotel.

Dar e foarte greu sa iei unul in America si sa il intretii. Dar vom vedea pe parcurs, sa mai fac sport. Se poate numi hotelul "Pusha", de ce nu? E greu de spus pentru ca sunt foarte scumpe”, a punctat ea.

 

Constantinei Dita ii place viata din America, dar i-ar fi placut sa aiba posibilitatea sa traiasca in Romania.    

“Pentru mine, viata in SUA este foarte frumoasa pentru ca am conditii de pregatire acolo.

As fi preferat sa ma antrenez in tara mea, unde m-am nascut, dar nu sunt conditii pentru proba de maraton. In Colorado sunt locuri foarte bune de pregatire si ma simt extraordinar acolo”, a explicat sportiva pentru WOWbiz.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Maratonista a povestit cum decurge o zi normala din viata

ei: “Ma trezesc la 5 jumatate si mananc primul dejun, iar dupa o ora am primul antrenament. Cand il termin ma reintorc acasa unde fac refacere, masaj, masa de pranz, somnul de dupa amiaza si apoi al doilea antrenament. Seara mai stau cu fiul meu si cam asa decurge o zi din viata unui sportiv in SUA. Acum nu prea am mai facut antrenamente, ma ocup mai mult de baiatul meu”.

 

Cand timpul ii permite, Constantina Dita adora sa calatoreasca sau sa lucreze in gradina. “De multe ori imi place sa stau acasa, sa ingrijesc florile, sa vad curtea cat mai plina cu flori, sa fac si alt gen de sport, un tenis, imi place sa si calatoresc. Si acum, in Romania, consider ca sunt in vacanta pentru ca voi sta 3 saptamani. ”, a mai spus ea.

 

Desi are un stil de viata echilibrat, din cand in cand isi permite sa manance prajituri si sa isi mai satisfaca un capriciu.   “Nu tin dieta, acum doua saptamani am mancat vreo 10 feluri de prajituri. Nu dau mult jos la un antrenament, doar daca este cald afara. In general dau unu-doua kilograme, depinde de antrenament ”, a mai declarat ea pentru WOWbiz.

 

Taguri: