Conteaza varsta intr-o relatie? Are peste 50 de ani, dar a cucerit inima unui barbat care i-ar putea fi fiu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 04:45

Care este secretul unei relatii de durata? Cuplul Sheri si Desmond sustine ca l-a descoperit in ciuda diferentei de varsta dintre cei doi parteneri.

Sheri Winkelmann, in varsta de 51 de ani si Desmond Huey, in varsta de 26 de ani, formeaza un cuplu de mai bine de un an. Cei doi sustin ca se simt foarte bine unul in compania celuilalt, in ciuda diferentei de varsta. Daca stam bine sa ne gandim, Desmond i-ar putea fi fiu lui Sheri.

Relatia lor a starnit numeroase controverse in randul comunitatii. Cei doi locuiesc in Chicago, Statele Unite, iar povestea lor de iubire a ajuns chiar subiectul unei emisiuni celebre.

Sheri si Desmond sustin ca se iubesc sincer si ca secretul relatiei lor consta in faptul ca impartasesc aceleasi valori.

Matura si inteleapta, Sheri sustine ca are avantajul de a nu-si arata varsta, iar in acest mod nu-si mai face griji ce varsta are barbatul pe care ar vrea sa-l cunoasca mai bine." Avem varsta pe care ne-o dorim, nu cea din buletin", declara mereu femeia.

" Relatia noastra dureaza de 15 luni si lucrurile merg perfect intre noi. Desmond nu este ca cei din generatia lui. Este mult mai matur. Am incredere in el si il tratez ca si egalul meu, ca si cum ar avea aceeasi varsta cu mine. Nu a facut nimic care sa ma supere sau sa ma dezamageasca", a declarat Sheri pentru emisiunea in care a participat.



" Nu e obligatoriu ca cel pe care il iubesti sa aiba aproximativ aceeasi varsta cu a ta, insa ar trebui sa fii o persoana deschisa, iar daca se intampla sa te indragostesti de cineva mult mai tanar sau mai in varsta, nu ar trebui sa te lasi prada prejudecatilor, ci sa-ti asculti inima", a incheiat Sheri Winkelmann.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: