Contestații Titularizare 2023: Ce trebuie să facă profesorii dacă nu sunt mulțumiți de notele obținute?

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 18 iul 2023, 10:25

Contestațiile la Titularizare 2023 se pot depune în perioada 18-19 iulie

Sursa: Shutterstock

Contestațiile la Titularizare 2023 se pot depune în perioada 18-19 iulie la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice. 

Contestații Titularizare 2023. Candidații nemulțumiți de rezultatele inițiale la Titularizare 2023, afișate de Edu.ro pe data de 18 iulie, pot cere recorectarea lucrărilor. Contestațiile la Titularizare 2023 se pot depune în perioada 18-19 iulie la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației.

Citește și: Rezultate Titularizare 2023 Edu.ro: Cum poți verifica notele online?

Contestații Tituarizare 2023

Contestații Titularizare 2023 se pot depune la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice, la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar, în data de 18 iulie, după afișarea rezultatelor și până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00.

Transmiterea contestațiilor către inspectoratele școlare se poate realiza și în format electronic (scanat), prin poștă electronică, la adresa de e-mail indicată de inspectoratele școlare, în data de 18 iulie 2023 și în data de 19 iulie 2023 până la ora 12:00.

Rezultatele finale la concursul de Titularizare vor fi afișate pe data de 26 iulie la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior. Pentru a obține statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 la proba scrisă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 la proba scrisă, au transmis reprezentanții Ministerului Educației.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Subiecte Titularizare 2023: Cum poți verifica online, pe Edu.ro, subiectele pentru concursul naţional de ocupare a posturilor didactice?

Model cerere contestație Titularizare 2023

În cererea de contestații la Titularizare 2023, candidatul trebuie să furnizeze următoarele informații

 

  • județul
  • numărul și denumirea centrului de concurs
  • numele, inițiala tatălui, prenumele, CNP
  • disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului
  • nota contestată
  • adresa de e-mail
  • numărul de telefon
  • denumirea uneia dintre instituțiile/unitățile de învățământ absolvite.

 

Contestația va fi însoțită obligatoriu de copia cărții de identitate.

Nu pot fi contestate lucrările scrise ale altor candidați.

Sursă: edupedu.ro

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.