Continuă seria tragediilor pe șoselele din România! Două persoane au fost rănite în urma unui accient provocat de un șofer drogat

Author: Diana Bostan

Accident rutier județul Prahova

Sursa: IPJ Prahova

Un accident rutier a avut loc în județul Prahova, în noaptea de miercuri spre joi, acolo unde două persoane au fost rănite.

Accidentul a fost provocat de un șofer drogat, astfel că el și un alt pasager s-au ales cu răni, fiind transportați la spital.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul era drogat 

Evenimentul rutier a avut loc în comuna prahoveană Bălţeşti, în noaptea de miercuri spre joi, iar două persoane au fost rănite în urma impactului. 

Citește și: ,,Sună, mă, la salvare! S-a făcut varză". Un autocar cu zeci de ucraineni a fost strivit de un limitator de înălțime, la Năvodari. A fost activat planul roșu

Din primele informații, șoferul în vârstă de 34 de ani a fost testat pozitiv pentru marijuana. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziunea cu un stâlp de electricitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe strada Gorunului, din comuna Bălțești a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălțești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, din beton”,  se arată în comunicatul celor de la IPJ Prahova.

Patru pietoni au fost călcați la Suceava

Patru pietoni au fost spulberați de un șofer, joi, în orașul Suceava, pe Calea Unirii. Șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în cei patru pietoni, apoi mașina s-a oprit într-un stâlp din beton.

Citește și: Apar noi imagini cu șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai. În mașina lui Vlad Pascu se aflau mai multe persoane

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje SAJ.

Citește și: Lacrimi și durere pentru Sebi „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu” Tatăl băiatului ucis în accidentul de la 2 Mai este în stare de șoc

Victimele sunt două femei în vârstă de 19 și 41 de ani, și două fete cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani.

Cele patru victime, dar și șoferița care a provocat accidentul, au necesitat îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.