„Continui să îl susțin să fie cea mai bună versiune a lui”. Declarația de dragoste a Victoriei Beckham la aniversarea de 25 de ani a căsniciei cu David Beckham

Autor: Andrei Costanda

David Beckham și Victoria Beckham - Portofino, 1997

Sursa: Instagram / Victoria Beckham

Victoria Beckham își exprimă iubirea profundă pentru soțul ei, David Beckham, în cadrul unui interviu acordat Vogue Australia, cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsnicie.

David și Victoria Beckham, unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea celebrităților, au sărbătorit recent un sfert de secol de la căsătoria lor.

David Beckham și Victoria Beckham au sărbătorit 25 de ani de căsnicie

Într-un interviu acordat publicației Vogue Australia, Victoria Beckham, renumita creatoare de modă și fosta membră a formației Spice Girls, a făcut o declarație emoționantă de dragoste pentru soțul ei, David Beckham, reflectând asupra celor 25 de ani petrecuți împreună și asupra familiei lor.

„Tocmai am sărbătorit aniversarea a 25 de ani. Este o mare realizare”, a spus Victoria.

„Am avut cea mai bună cină aseară. Ne-am trezit în această dimineață și am spus: ‘Suntem atât de mândri de copii, sunt atât de minunați, amabili, dulci, umili, amuzanți și muncitori.’ Este foarte greu să obții acest echilibru. M-am luptat mult cu asta când copiii erau mai mici.”

, a adăugat aceasta.

Victoria a mărturisit că, de-a lungul anilor, nu au avut foarte mult ajutor extern pentru creșterea celor patru copii ai lor: Brooklyn, Harper, Romeo și Cruz: „Avem bone și îi avem pe părinții noștri, care au fost minunați. Dar simți că jonglezi. Încerci să fii cea mai bună soție, cea mai bună mamă, cea mai bună din punct de vedere profesional.

Nu prea aveam o viață socială când copiii erau mai mici. A fi soție, mamă și a-ți îndeplini visurile în ceea ce privește pasiunile tale și munca, a fost suficient.”

Citește și: Neriman, mărturisire dureroasă pentru Han! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 23:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Lionel Messi: Inter Miami semnează cu atacantul argentinian până în 2025

Victoria Beckham: „Eu și David suntem la capitolul următor”

Acum, cu copiii crescând și începându-și propriile lor vieți, David și Victoria se află la un nou capitol al vieții lor: „Dar apoi copiii cresc și fug din cuib și au propriile lor pasiuni.

Acum, eu și David suntem la capitolul următor. Chiar și Harper, care are 13 ani, are grupul ei de prietenie, îi place să-și facă treaba ei, iar noi suntem foarte apropiați, dar cu siguranță este următorul capitol al vieții noastre împreună.”

Victoria a subliniat importanța ca cei patru copii ai lor să vadă că părinții lor se iubesc și se respectă reciproc, chiar și după 25 de ani de relație: „I-am spus (lui David) aseară – și copiilor – după 25 de ani, îmi iubesc tatăl atât de mult și îl susțin și continui

să îmi doresc să fie cea mai bună versiune a lui însuși, și el face același lucru pentru mine. Este foarte important ca copiii să vadă asta.”

David Beckham și Victoria s-au căsătorit pe 4 iulie 1999 și au patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David și Harper Seven. Prietenii de familie, Elton John și David Furnish, sunt nașii lui Brooklyn și Romeo, iar actrița Elizabeth Hurley este nașa lor.

Această declarație de dragoste și reflecțiile asupra vieții lor de familie subliniază legătura puternică dintre David și Victoria, precum și dedicarea lor față de copii și față de relația lor. Este un testament al rezistenței și iubirii care i-a unit pe parcursul celor 25 de ani și continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți.