Contre intre Cotabita si Antonia: "E foarte pretentios, e in lumea lui!" De la ce a pornit totul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Apar primele divergente in randul juratilor de la KIDSing, show de talente difuzat de Kanal D.

Dupa prestatia unei concurente, unul dintre jurati, Gabriel Cotabita, a fost de parere ca aceasta nu cunoaste limba in care tocmai cantase, engleza. Antonia, insa, nu a fost de aceeasi parere, contrandu-se cu mai varstnicul ei coleg de breasla.


"Matale nu stii limba engleza! Si asta este o problema pe care nu stiu cum o putem trece...", i-a spus Gabriel Cotabita concurentei, conform unul comunicat remis, miercuri, Ziare.com.

Reactia Antoniei, care a trait multi ani peste ocean, a venit imediat: "Nu stiu de ce spune Gabi ca nu pronunta bine, eu chiar am inteles-o".


Cantareata a continuat, de aceasta data referindu-se la Gabriel Cotabita: "Asa e Gabi... foarte pretentios, in lumea lui! Oamenii sunt diferiti, vad lucrurile diferit. Dar in cazul acesta, chiar nu are dreptate", a conchis ea. Telespectatorii pot decide cine are dreptate urmarind emisiunea miercuri, de la orele 20.00,
la Kanal D.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.