CONTROVERSAT: Efectele negative ale OPERATIILOR ESTETICE intr-un spot publicitar pentru o MASINA! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 22:45

Compararea unui redesign de masina cu sase persoane care si-au mutilata fata dupa nenumarate operatii estetice este o strategie de publictate destul de ciudata.

In spotul publicitare apre si Amnada Lepore un transexual devenit foarte cunoscut in lumea modei, mai ales dupa ce de-a lungul timpului si-a facut multe operatii estetice, in momentul de fata ea aratand mai mult decat ciudat. Gurile rele spus ca este un esec lamentabil a procedurilor de chirurgie plastica exagerata.

 

Si daca cunoscuta firma de masina considera ca asocierea cu aceste persoane mutilate de interventiile chirurgicale va fi benefica, noi nu putem decat sa urmarim clipul si si a le urma succes.

Ceea ce putem confirma este faptul ca au reusit sa atraga atentia supra autoturismului.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In ultima perioada tot mai multe persoane opteaza pentru operatii estetice, procentul de creste fiind de 197%.

Cu toate acestea, acest spot pare ca mai degraba sa avertizeze tinerii asupra pericolelor chirugie plastice decat sa-i incurajeze sa-si cumpere o astfel de masina.

 

Taguri: