Conversații halucinate au ieșit la iveală între Ioana, tânăra care și-a luat viața la Suceava, și șeful Poliției Broșteni: „Mor în cele mai grele chinuri”. Ce dezvăluire cutremurătoare i-a făcut Ioana prietenei sale înainte de a recurge la gestul extrem

Autor: Diana Bostan

Conversații halucinante au ieșit la iveală după moartea Ioanei.

Sursa: Facebook: Ioana Pavăl/ Raul Bejan

Conversații halucinante ies la iveală după ce Ioana, tânăra din Suceava, și-a pus capăt zilelor, aceasta fiind sătulă de abuzurile presupusului partener, șeful poliției din Broșteni.

Ioana, o tânără în vârstă de 18 ani din Suceava, și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost abuzată fizic și psihic de șeful poliției Broșteni. După decesul acesteia, mai multe conversații dintre ea și presupusul partener, dar și conversații cu o bună prietenă, au ieșit la iveală. Tânăra i-a povestit prietenei sale la ce abuzuri era supusă de individ.

Citește și: Ea este Ioana, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost umilită și agresată de un șef de poliție: „Ne-a povestit cum o strângea de gât, s-a urcat cu picioarele pe ea”

Conversații halucinante au ieșit la iveală după ce Ioana și-a pus capăt zilelor

În urma tragediei care a dus la moartea Ioanei Pavăl, o tânără de 18 ani din Suceava, ies la iveală informații cutremurătoare despre suferința sa. Se pare că Ioana a fost victimă a abuzurilor și umilințelor din partea șefului Poliției din Broșteni, un bărbat de 35 de ani, timp de mai bine de doi ani.

Această relație toxică și violentă ar fi fost cauza principală a deciziei ei tragice de a-și lua viața. Înainte de a comite gestul extrem, Ioana i-a trimis polițistului mai multe mesaje, exprimându-și durerea și disperarea.

Citește și: O adolescentă din Suceava și-a pus capăt zilelor de clanța ușii, după ce ar fi avut o relație abuzivă cu şeful Poliţiei din Broşteni

Potrivit declarațiilor făcute de o apropiată, tânăra ar fi fost bătută cu câteva zile înainte ca aceasta să-și pună capăt zilelor. Din mesajele făcute publice de o prietenă, dintre Ioana și șeful poliției, reiese faptul că tânăra era nemulțumită de viața pe care o duce. Aceasta susținea că nu și-a găsit niciodată locul și că nu a fost niciodată suficient de bună, iar în ciuda presupuselor umilințe și violențe, tânăra i-a spus că nu pe el este supărată, ci pe ea.

„Nu sunt supărată pe tine. Sunt pe mine. Pentru că n-am loc niciunde, oricât am căutat. Niciodată n-am fost de ajuns. Oricât de mult am învățat, oricât de cuminte am fost, oricât de tare am tras să le demonstrez părinților mei că sunt bună, nu a mers, oricât de înțelegătoare, n-am reușit să fiu o soră bună, n-am reușit să fiu o adolescentă normală, n-am reușit să am prieteni sau să fac și eu chestii de adolescenți”, este unul dintre mesajele pe care Ioana i le-ar fi trimis șefului de poliție din Broșteni, înainte

de a recurge la teribilul gest.

Din mesajele trimise de Ioana reiese faptul că aceasta își dorea să renunțe la relația toxică pe care o avea cu bărbatul în vârstă de 35 de ani, susținând că îi este mult mai bine fără el. Din conversația celor doi se poate observa faptul că tânăra l-a blocat pe o rețea socială după trimiterea mesajelor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Am trăit 6 luni fără tine. Am investit atât de frumos în mine, am devenit cea mai bună variantă a mea, mi-am dat seama de atunci când niciun bărbat nu merită să vadă afecțiunea mea, ci doar eu însumi. Bărbatul care mă va iubi cu adevărat, va fi copleșit de lumina mea”, i-a mai scris tânăra.

Într-una dintre conversații, bărbatul o roagă pe Ioana să-l ierte și-i spune că o iubește. „Eu te iubesc, și îmi pare rău. Te rog să mă ierți”, i-a scris acesta.

Ioana s-a confesat unei prietene în legătură cu drama pe care o trăia

Tânăra în vârstă de 18 ani i-a dezvăluit unei prietene faptul că se simte foarte singură și că nu are niciun ban. Încurajată de prietena ei să renunțe la această relație toxică, Ioana a afirmat faptul că acesta a distrus-o psihic. „Poate o să-mi pară rău, dar mi-a distrus sănătatea mentală. Regret toată viața faza de ieri seară. Cea mai proastă decizie. Mor în cele mai grele chinuri de la insuficiență hepatică. Și abia a început”.

Citește și: Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital. Gestul făcut de tânărul de 24 de ani cu doar câteva zile înainte de tragedie

Ioana se plângea de faptul că presupusul partener a distrus-o emoțional, însă recunoștea că l-a iubit extrem de mult și că a renunțat la relația anterioară pentru el. Un alt mesaj cutremurător este cel în care Ioana îi transmite prietenei sale că bărbatul i-a spus că nu va fi fericită cu el, dar nici cu altcineva.

„ O zis că nu o să fiu fericită nici cu el, da nici cu altu”.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.