„Copia nu-i original”. Război total între Julia, Bianca și Ștefania. Care dintre cele trei va ajunge la inima lui Cosmin

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 feb 2024, 21:26

Julia, Ștefania și Bianca, discuții aprinse din cauza lui Cosmin

Sursa: Captură YouTube

Cosmin a devenit mărul discordiei în casa fetelor. În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Julia și Ștefania și-au unit forțele împotriva Biancăi. De la ce a pornit totul?

Ștefania și Bianca sunt cele două concurente care și-au manifestat interesul față de Cosmin. Deși tânărul nu a luat încă o hotărâre, Julia și Larisa susțin că balanța înclină către Ștefania, Bianca fiind cea care insistă fără vreun rezultat.

Se dau lupte grele pentru inima lui Cosmin

În ediția de marți a emisiunii ”Casa iubirii”, Andreea Mantea a intervenit în casa fetelor pentru a lămuri situația dintre Julia, Ștefania și Bianca.

Julia și Larisa s-au arătat deranjate de unele acțiuni ale Biancăi, iar aceasta susține că este ținta unor atacuri gratuite venite din partea anumitor fete.

Citește și: „Eu am filmat”. Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă le-a răspuns fanilor cu privire la despărțirea de iubitul său

Bianca este de părere că Julia este de partea Ștefaniei, cea din urmă fiind mai ușor de influențat.

Bianca nu crede în intențiile bune ale Juliei, ci mai degrabă aceasta și-ar dori să le îndepărteze pe toate fetele de Cosmin, lucru cu care blondina nu a fost de acord. 

De ce aș împinge-o eu pe Ștefania și nu pe Bianca? ”, a spus Julia, în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Și în situația lui Aleyna și cu Robi, ea susținea niște lucruri și am văzut-o pe Aleyna foarte ușor influențabilă ”, a fost răspunsul dat de Bianca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

”Bine, tocmai ai zis că Aleyna, Ștefania și Cosmin sunt trei persoane foarte ușor influențabile”, a

spus Julia.

Julia și Ștefania au pus tunurile pe Bianca

Julia este de părere că Ștefania are multe de zis, însă se abține foarte mult. Ștefania a confirmat acest lucru, dar nu se va mai abține de acum încolo. Julia susține că piesa ”Copia nu-i original” o caracterizează cel mai bine pe Bianca, aceasta fiind de părere că șatena nu este suficient de autentică în cadrul acestei competiții.

Ștefania a ținut să explice replica Juliei, susținând că în momentul în care au jucat „ smash or pass”, Bianca i-ar fi spus lui Marius ceea ce Ștefania i-ar fi spus în urmă cu câteva minute, faptul că nu este interesată de alt băiat, fiind axată doar pe Cosmin.

Citește și: Emisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe. Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu reality show-ul prezentat de Andreea Mantea

„Eu când am discutat cu Cosmin, lunea trecută, i-am spus că atenția mea este îndreptată decât spre el. I-am spus chestia asta și când am vorbit în grădină, deci nu am venit acum pentru că am auzit-o pe ea. Nu copiez pe nimeni”, s-a apărat Bianca.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?