Copiaza, sau se inspira? Antonia impresioneaza mereu prin atitudine si stil VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Frumusica Antonia mereu impresioneaza prin atitudine si stil. Stie cum sa se faca placuta si parca orice pui pe ea, ii vine de minune!

"Mda... e o faza prin care trec eu acum. M-am atasat de bentitele astea. Sper ca imi sta ok, daca nu, imi pare rau. Putem sa zicem ca e look-ul meu nou", spune Antonia.

 

Si Inna poarta astfel de bentite, iar Delia e indragostita de acelasi tip de bratari! Parul vopsit in doua nuante este adoptat si de cantareata Ciara.

 

Antonia in ultimul timp a inceput sa realizeze clipuri live.

Oriunde! Pe strada sau intr-o biblioteca, asa cum facea si Jessie J, in statia de metrou Time Square din New York.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nu o acuzam ca ar copia pe cineva, caci Antonia insasi recunoaste ca ii vine inspiratia uitandu-se la greii muzicii internationale.

 

Pana si in ultimul clip a vrut sa aiba o scena de dans similara cu cea dintr-un video al Cristinei Aguilera!

 

Iar in final, am rugat-o pe Antonia sa lamureasca o problema! Toata lumea asculta si canta Jameia, dar nimeni nu stie exact: ce inseamna acest cuvant melodios?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.