Copii lui Michael Jackson au chemat politia la resedinta bunicii lor, Katherine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 14:15

Mai multi politisti au fost chemati la resedinta mamei lui Michael Jackson, Katherine Jackson dupa ce au avut loc mai multe dispute intre membrii familiei.

 Politistii nu au arestat pe nimeni.A fost vorba si de altercatii d eordin fizic la resedinta lui Katherine din Calabasas, a declarat un purtator de cuvant al serifului.

Politia din Los Angeles a fost chemata pe domeniul familiei Jackson pentru a-i impiedica pe fratii lui Michael de a-i lua pe copii megastarului de la resedinta. Trei dintre fratii lui, Janet, Jermaine si Randy au vrut sa ii ia pe cei trei copii al lui Michael, Prince Michael, Paris si Blanket.


Garzile de corp ale lui Katherine i-a impiedicat pe cei trei frati ai lui Michael sa ii ia pe copii. Nu se stie in ce masura politistii au fos timplicati in planurile unchilor si matusii copiilor. Politia inca incearca sa stabilieasca care a fost cauza.

Cel care ii supravegheaza pe copii a fost dat disparut dup ace o cearta intre membrii familiei a izbucnit pentru testamentul lui Michael in valoare de cateva milioane de dolari.

 

Taguri: