Copiii au inceput sa planga cand au vazut ce se intampla cu un leu de la o gradina zoologica! Ingrijitorii oare chiar nu au mila?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:28

Imaginile de mai jos, surprinse intr-o gradina zoologica din Danemarca, au facut inconjurul lumii si au starnit controverse.

Filmuletul surprinde momentul in care angajatii institutiei fac o disectie publica a unui leu, totul in prezenta a numerosi copii, care sunt socati de scenele la care sunt martori.

"Facem acest lucru cu un scop pur educational. Copiii au multe de invatat din aceasta experienta", sustine unul dintre organizatorii evenimentului.

Leul disecat a fost omorat in urma cu noua luni, deoarece numarul exemplarelor detinute de gradina zoologica era prea mare, iar de atunci cadavrul lui a fost pastrat intr-o incinta frigorifica.



Acesta nu este singurul caz de acest gen petrecut in Danemarca. In urma cu un an o girafa perfect sanatoasa a fost omorata si taiata in fata celor mici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.