Copiii au voie sa doarma cu parintii? Vezi ce crede pedagogul Irina Petrea! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 09:47

In editia 16 a emisiunii "Cei 7 ani de acasa" familiile Bratosin din localitatea Branesti, judetul Prahova si Szatmari din Turda, s-au straduit sa fie cei mai buni parinti.

Irina Petrea, gazda show-ului, a decis in urma probelor ca familia Bratosin merita sa castige marele premiu, dar si titulatura de cei mai buni parinti. Nimeni, insa, nu este perfect! Familia Bratosin avea o problema in ceea ce priveste comportamentul si relationarea cu cele doua fiice ale lor, Ioana si Gabriela. Cea mai mare dintre ele, Gabriela, are 11 ani, iar cea mica, Ioana, are 7 ani. In familia Bratosin, parintii obisnuiau sa doarma cu copii.

Tatal dormea cu Ioana, fiica cea mica, iar mama cu Gabriela, fiica cea mare.

Irina Petrea fost uimita sa afle acest lucru. In dorinta lor de a le proteja cat mai mult pe fete, sotii Bratosin nu isi dadeau seama ca dormitul alaturi de parinti are consecinte negative pe termen lung asupra dezvoltarii afective a copiilor." Exista niste reguli. De foarte multe ori se intampla sa facem in mod inconstient niste greseli care nu se vad acum, dar se observa mult mai tarziu.
Dormitul separat al sotilor este o chestiune periculoasa pentru acestia. Noi nu suntem doar mama si tata, ramanem in continuare sot si sotie pana cand, eventual ne despartim
", le-a explicat pedagogul sotilor Bratosin.

Irina Petrea l-a avertizat pe domnul Bratosin ca risca ca pe viitor, fiica lui cea mica, Ioana, sa aiba probleme de atasament fata de un barbat, posibil viitor sot." Intr-un plan mult mai profund, acest copil nu va va putea inlocui cu niciun alt barbat, niciodata.
Inconstient, nu va fi constienta de lucrul asta
", i-a spus Irina Petrea domnului Bratosin. Acest model de cuplu oferit de sotii Bratosin nu este benefic pentru copii. La finalul emisiunii, sotii Bratosin au realizat consecintele acestui fapt si au promis ca situatia se va schimba." Am invatat o lectie pe care nu o voi uita niciodata", a concluzionat doamna Bratosin.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”