Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mai 2023, 04:45

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu este una bună. Cu toate acestea, copiii actorului au luat o decizie neașteptată.

În urmă cu o lună, Alexandru Arșinel a fost dus, de către fiii lui, la un cămin de bătrâni din Snagov, pe motiv că trebuia tratat de escarele de pe picioare. Cu toate acestea, copiii actorului au luat o decizie neașteptată. Ce se va întâmpla cu marele artist.

Citeste si: Alexandru Arșinel internat de urgență la spital- Care este stare de sănătate a marelui actor

Copiii lui Alexandru Arșinel au luat decizia finală. Ce se va întâmpla cu marele artist

Conform playtech.ro, copiii lui Alexandru Arșinel au decis sa-l aducă pe actor acasă, după ce medicii vor confirma că acesta este în starea necesară pentru a face acest pas.

Copiii artistului au luat această decizie după ce au ajuns la concluzia că tratarea actorului la un cămin specializat, pentru vârstnici, a fost interpretată drept o mutare definitivă.

Citeste si: Cu cine a vorbit Alexandru Arșinel înainte să fie internat în azilul de bătrâni: „A zis că o să treacă pe la teatru”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, unul dintre băieții actorului a explicat că decizia a fost luată strict din motive medicale. Alexandru Arșinel trebuia tratat de escarele de pe picioare, potrivit lui Cristian Arșinel.

„L-am internat pe tata la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel, la începutul lunii august 2022.

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul actorului, detalii de ultim moment: "Nu se mai poate deplasa"

„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare. Avea escare și acolo beneficia de confort și de tratament.

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv. Le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil va fi adus acasă.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală ”, a declarat o sursă, pentru  EGO.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.