Copiii lui Ali, cat pe ce sa fie aruncati in strada! Nu rata si in aceasata seara, un nou episod din “Tradarea”, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Ali isi da seama ca a fost inselat si vrea sa depuna plangere impotriva “asociatului" sau, insa afla, cu stupoare, ca acesta nu poate fi pedepsit pentru faptele sale si este socat cand aude ca, desi este victima, urmeaza sa fie incarcerat.

Vicleana Caroline reuseste sa iasa in castig din aceasta poveste si, in timp ce Ali este in inchisoare, femeia duce o viata de huzur. Rautatea acesteia nu cunoaste margini cand vine vorba de Cemile si de copiii ei. Lipsita de scrupule, Caroline este la un pas sa ii lase fara casa pe copiii sotului sau, iar Ali nu banuieste ca sotia sa este singura vinovata pentru situatia grava a acestora.

Casa in care locuieste Cemile urmeaza a fi scoala la vanzare. Spre surprinderea tuturor, Ali este cuprins de remuscari si incearca sa isi salveze copiii de la dezastru. Desi este intr-o situatie limita, Cemile nu accepta ajutorul venit din partea fiicei sale, Aylin si lasa totul in voia sortii.

Cum va incerca Ali sa isi salveze familia de la dezastru si cine este persoana care va cumpara casa familiei Akarsu, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.