“Copiii mei spun ca arat ca un super erou”. TRANSFORMAREA UIMITOARE acest barbat in doar patru luni de dieta si antrenamente

Editor: Bogdan Mihai Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:48

Un barbat in varsta de 45 de ani din Ohio, Statele Unite, arata senzational la doar patru luni dupa ce s-a inscris la un concurs de slabit.

Matt Manning, un barbat in varsta de 45 de ani din Ohio, Statele Unite, a slabit peste 20 de kg in numai patru luni ca urmare a inscrierii la un concurs de slabit. Partea cea mai buna pentru el este ca a reusit sa-si tonifice corpul atat de bine in urma antrenamentelor, incat copiii lui i-au spus, pe buna dreptate, ca arata ca un super erou. Iar asta nu e tot! Barbatul a si castigat competitia plecand acasa cu un premiu in valoare de 50 000 de dolari.

Asta da motivatie sa slabesti!

Barbatul a explicat ca motivul pentru care s-a decis sa slabeasca a fost unul foarte important. Avea dureri de inima, obosea des, iar uneori chiar lesina. Gandul ca ar putea muri inainte de vreme din cauza kilogramelor in plus nu-i dadea pace asa ca participarea la un concurs de slabit i s-a parut cea mai buna idee.

Matt Manning dorea sa fie in forma si pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de copiii lui, facand tot felul de activitati.
In plus medicii il avertizasera ca va avea nevoie in viitor de un transplant de valva la inima daca va continua sa se ingrase.

" Era clar ca in viitor as fi avut nevoie de un transplant de valva, mai ales la modul meu de viata nesanatos", a declarat barbatul pentru cotidianul Daily Mail, adaugand ca si tatal lui suferise de aceasta afectiune." Stiam ca trebuie sa schimb ceva la mine, iar concursul s-a ivit la momentul potrivit.
Copiii imi spun ca arat ca un super erou acum
", a continuat Matt.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei