Copiii nevoiasi din judetul Teleorman au primit o noua lovitura! Tatal lor A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Asa ne-au intampinat cei 4 copii, mama si tatal lor in ziua in care le-am facut viata mai frumoasa, le-am sters, macar pentru cateva clipe, amarul din suflete.

Alina, Larisa, Marius si fratiorul lor de numai o saptamana zambeau: Dumnezeu le trimisese ajutorul de care aveau nevoie, dupa ce noi le-am prezentat povestea la stirile Kanal D. Parea ca intunericul nu va mai aparea niciodata in viata lor. Parea doar!

Numai o zi s-au bucurat cei 4 copii de imbratisarea calda a parintelui. Astazi, Mircea Tincu a plecat sa ii vegheze de sus. Acest parinte, prea greu incercat de soarta, a luptat pana in ultima clipa!

Parca nu a vrut sa plece de langa sotie si de langa copiii lui fara sa-i vada zambind! In

ziua in care el s-a intors acasa, din spital, Dumnezeu le-a trimis o raza de speranta celor 4 copii si mamei chinuite.

Alin Bucur,  deputat la primul mandat, a ramas impresionat cand a vazut povestea trista a familiei Tincu din comuna Cosmesti. Nu isi putea imagina cum un copil care invata la lumina lumanarii are note atat de bune! Nu l-a lasat sufletul sa treaca nici macar o zi.
Un om cu suflet le-a adus cadouri, iar tatal grav bolnav se intorsese acasa, sa ii stranga in brate!

Nimeni nu prevestea ce avea sa vina! Lumina patrunsese si in caminul greu incercat de soarta! Tanarul deputat a avut grija sa fie atent la toate detaliile, pana si bebelusului de numai o saptamana i-a adus prima jucarie din viata sa!

Si chiar mai mult decat atat.
Nu s-a multumit sa lase darurile la poarta ci a vrut sa ii cunoasca pe acesti copii loviti atat de crunt de soarta. Tatal micutilor privea impacat: copiii lui zambeau si uitasera de greutatile care atarnau pe umerii lor mici!
##VIDEO85594##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”