Copiii si bauturile alcoolice. Irina Petrea iti spune daca este sanatos sa le permitem sa guste! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:47

In editia 18 s-au intrecut la "Cei 7 ani de acasa" familiile Panc din Arad si Balan din Ploiesti.

Familia Panc are doi copii, Patricia, in varsta de 9 ani si Patric in varsta de 6 ani. Familia Balan are doi baieti, Stefan in varsta de aproape 17 ani si Claudiu Florin de 6 ani si jumatate. Stefan este fiul doamnei Balan dintr-o relatie anterioara casatoriei. In intrecerea de a demonstra care dintre cele doua familii isi creste cel mai bine copiii, familia Balan a iesit castigatoare. Poate din pricina faptul ca adeversarii s-au dovedit a fi niste parinti prea permisivi.



Irina Petrea i-a amendat domnului Panc initiativa de a le permite minorilor sa guste din bauturile alcoolice. La un gratar, acesta le-a permis copiilor lui sa guste din bere, recunoscand totodata ca obisnuieste sa-i lase sa bea putin alcool cand familia ia masa." Exista anumite lucruri de la care nu putem face niciun fel de abatere, iar unul dintre acestea este alcoolul. Ca lucrurile sa nu fie confuze este bine sa fie foarte clara chestiunea.
Minorii nu au voie sa bea alcool
", a declarat Irina Petrea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.