Copil de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a reacționat violent față de echipajul SMURD

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 18:25
Familia copilului mort a luat la bătaie echipajul SMURD
Sursa: Observator

Un copil în vârstă de un an, din Bihor, a decedat după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a agresat echipajul SMURD ajuns la locul faptei, ulterior poliția a deschis un dosar pentru vătămare și distrugere.

Un copil a murit înecat de la o bomboană sâmbătă seara, în comuna Derna. Echipajul SMURD, chemat la locul faptei, a efectuat manevrele necesare de resuscitare pentru a-l salva pe micuț, dar fără noroc, pentru că nu a supraviețuit. Din cauza furiei care s-a năpustit asupra familia, rudele copilului au agresat echipajul SMURD, au atacat șoferul și au distrus ambulanța. Poliția a deschis un dosar penal pe numele membrilor familiei pentru vătămare corporală și distrugere.

Șoferul a fost vătămat în zona abominală și la cap

Șoferul ambulanței SMURD a fost atacat de rudele copilului și grav rănit.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita.

La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”
, a explicat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana.

Citeste si: Sebi, copilul dispărut din luna ianuarie a fost găsit mort pe un câmp din Arad. Medicii legiști au constatat cauza morții băiatulul

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Echipajul SMURD nu a reușit să salveze copilul, deși l-au resuscitat 

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20 ″, a mai adăugat Camelia Roșca.

Citeste si: Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

Conform ISU Crișana, membrii echipajului SMURD au suferit răni corporale grave, fără ca transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale să fie impus. Rudele copilului decedat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și pentru distrugere de bunuri. 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?