Copil disparut! Politia cere ajutor pentru a-l gasi pe Elisei Borza

Author: Luiza Stama
Actualizat: 01 feb 2021, 01:30
Elisei Borza este dat disparut

Elisei Borza, in varsta de 13 ani a disparut de acasa si este cautat! Politia face un apel la populatie pentru gasirea copilului.

Marti, un minor a disparut de acasa, din Targu Jiu, judetul Gorj, iar familia si oamenii legii fac eforturi disperate sa il gaseasca  pe copil.

Familia a facut o sesizare la politie, pe 29 septembrie

" La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Borza Elisei, de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu blugi de culoare închisă, geacă de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport negri", se arată într-un comunicat al poliției.

Semnalmente copil disparut

Inaltime 1,75, greutate aproximativa 60 kg, par negru, tuns scurt, fata ovala, ochi caprui, constitutie atletica.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Baiatul este cautat in continuare de politie si de familie, iar cei care pot oferi detalii sau l-au vazut pe copilul disparut sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa sesizeze cea mai apropiata unitate de politie.

Citeste si: Șoferul român de TIR dat dispărut a fost găsit în Italia. Unde se afla bărbatul?

Citeste si: O copilă de 13 ani a fost lovită fără milă și umilită de patru adolescente, în Târgu Jiu! Un băiat a filmat scenele înfiorătoare