Un băiat a fost lovit de tren în zona Gării Vatra Dornei Bai. Medicii încearcă să-i replanteze piciorul

Author: Diana Tilă
Actualizat: 17 oct 2023, 06:40

Un băiat de 15 ani este în stare gravă, după ce a fost lovit de tren în zona Gării Vatra Dornei Băi. 

Adolescentul de 15 ar fi avut căștile pe urechi și telefonul în mână și nu a observat apropierea trenului, motiv pentru care a fost prins sub tren, în apropiere de Gara Vatra Dornei Băi. 

Citește și: Cine este bărbatul care a murit călcat de tramvai în Capitală. Vatmanul nu a putut evita impactul

Copil în stare gravă, după ce a fost lovit de tren în zona Gării Vatra Dornei Băi. Medicii încearcă să-i replanteze piciorul

Minorul a suferit multiple traumatisme și contuzii, cea mai gravă fiind amputația de gambă. Băiatul a fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Copii "Sf Maria" din Iași.

Băiatul de 15 ani a fost dus direct în blocul operator, unde o echipă de chirurgi pediatri, chirurgi plasticieni, ortopezi, pediatri, medici de anestezie și terapie intensivă, neurochirurgi trebuie să decidă care va fi atitudinea terapeutică.

Citește și: Un copil de trei ani a fost găsit sufocat în mașina de spălat. În acele momente, părinții luau masa în altă cameră

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Membrul amputat a ajuns la spitalul nostru odată cu pacientul. Echipa multidisciplinară va decide atitudinea terapeutică. Pacientul a suferit amputaţie de gambă stângă, traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală.

Se află în şoc postraumatic, şoc hemoragic. Respiră spontan, este conştient. Au fost instituite măsuri de suport vital, se fac explorări imagistice şi consult multidisciplinar. A fost dus în blocul operator.

Echipa multidisciplinară decide care este metoda terapeutică. Fiecare caz are particularitatea lui. Echipa terapeutică va decide. Impactul pe care îl au astfel de traume este major", a declarat dr. Solange Roşu, potrivit Agerpres.

Citește și: „Dădui peste ceva. Nu știu ce să fac”. Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan și, după ce a omorât un om, a fugit de la fața locului

Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți. Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul

Incidentul s-a petrecut joi seară, 12 ianuarie, în jurul orei 17.20,

în localitatea ialomițeană Alexeni, unde două persoane au fost implicate.

Citește și: Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți. Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul

În urma impactului, cele două persoane din mașină au scăpat cu viață, deși autoturismul a fost grav avariat. După acordarea primului ajutor medical la locul accidentului, o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de aproximativ 43 de ani a refuzat transportul la spital.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.