Copil nascut la o varsta frageda, o bucurie sau o rana adanca? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 03:55

Andreea si Valentin sunt impreuna de doi ani. S-au casatorit in graba, presati de sarcina timpurie a Andreei. In urma cu 9 luni cei doi tineri au devenit parinti. Neajunsurile, insa, si neintelegerile au inrautatit relatia pe parcurs, mai ales dupa nasterea copilului, asa ca tinerii au decis ca singura solutie este despartirea.

La numai 17 ani, Andreea este casatorita, are un copil de 9 luni, iar in urma cu cateva saptamani a facut si o intrerupere de sarcina. Motivele par a fi legate de nemultumirile din viata ei personala, dar in mod cert si de varsta prea frageda pentru a creste doi copii mici. Valentin are 23 de ani. In prezent cei doi stau la parintii Andreei, deoarece Valentin si-a pierdut serviciul.



Adolescenta povesteste ca si-a inceput viata sexuala la 14 ani. Cu parintii, mai precis mama, nu a discutat niciodata despre metode de contraceptie sau protejare impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Dupa ce l-a cunoscut pe Valentin, lucrurile au evoluat foarte repede, dar nu in bine. Indragostita, Andreea si-a urmat iubitul peste tot. Dupa ce a aflat ca este insarcinata prima data, mult timp a fost confuza, nestiind ce sa aleaga.
Pastreaza sarcina sau opteaza pentru un avort.

Andreea si Valentin au devenit astfel o familie fara sa se cunoasca prea bine. S-au cununat religios la scrut timp dupa ce au hotarat sa pastreze copilul. Mama tinerei nu a fost prezenta, dar nici nu era de acord cu aceasta casatorie. Andreea locuia pe atunci la parintii lui Valentin. Despre ei spune ca nu au placut-o, iar cat timp a stat acolo nu s-a putut simti in largul ei.
" Cred ca am gresit ca m-am maritat de la o varsta asa de frageda", a declarat Andreea in cadrul emisiunii" Mama din intamplare".

Relatia lor a fost mereu pusa la incercare. Cei doi tineri au grave probleme de comunicare. Sunt furiosi unul pe celalalt, blocati in reprosuri si nehotarati in privinta viitorului. Singura posibilitate a mai detensiona situatia a ramas despartirea.
Cel putin temporara, pana Valentin isi va gasi un loc de munca sigur, astfel incat sa poata locui impreuna cu Andreea si copilul, fara niciun sprijin din partea familiilor. In acest fel tinerii se vor putea organiza mai bine si vor sti cum sa se gospodareasca singuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”