Copilăria dureroasă a Monicăi Pop „ Am avut o singură pernă toată copilăria” Renumitul medic oftalmolog a crescut alături de bunica sa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 mai 2024, 02:30

Monica Pop

Sursa: Arhivă

Celebrul medic oftalmolog a fost invitată în emisiunea „În Oglindă” cu Mihai Ghiță, unde a vorbit despre copilăria plină de lipsuri, dar în care a avut parte de o educație riguroasă.

Monica Pop este unul dintre cei mai apreciați medici oftalmologi de la noi din țară, un medic care a redat zâmbetul pe buze și vederea multor copii.

Medicul Monica Pop a fost crescută de bunica ei

Deși părinții ei locuiau la Piatra Neamț, Monica Pop a crescut alături de bunica ei într-o casă din Ardeal, iar la vârsta de 13 ani s-a mutat la București la sora mamei sale.

Aceasta își amintește cu tristețe faptul că în copilărie avea o singură pernă: „Evit să intru într-un magazin de perne pentru că le cumpăr pe toate”.

Citește și: Dr. Monica Pop trage un semnal de alarmă: "Insist asupra acestor aspecte"

Monica Pop a recunoscut faptul că în copilărie i-a făcut multe probleme bunicii sale, fiind și motivul pentru care la vârsta de 13 ani a fost trimisă la București, acolo unde a stat la mătușa ei.

Citește și: Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid: "Este singurul virus pe care îl știu eu și face asta în corp"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eram un copil neastâmpărat, intrasem într-o prietenie cu o fată care locuia pe strada noastră, nu era cuminte, era mai mare decât mine, fuma. Bunica a zis că nu mă poate stăpâni și că a plâns luni întregi pentru că m-a dat”, a spus Monica Pop.

Monica Pop a vorbit și despre relația cu mama ei

Monica Pop provine dintr-o familie de medici, iar mama sa era o personalitate renumită în județul Neamț.

Acesta a fost și motivul pentru care uneori se simțea rușinată de modul în care fiica ei își făcea apariția în public.

Citește și: Cum sa ne crestem imunitatea. Dr. Monica Pop ofera solutia

Părinții ei nu erau de acord cu modernismul de care aceasta dădea dovadă prin vestimentație și prin felul în care se farda.

„Mama îmi spunea că dacă plecăm împreună să merg pe cealaltă parte, să nu merg cu ea așa. Eram fardată, eram aranjată”, a spus aceasta.

Citește și: Monica Pop, dezvaluiri despre Colectiv: "Ceva STRANIU". Ce a facut medicul oftalmolog in noaptea fatidica

Deși aveau alte concepții, Monica Pop recunoaște că părinții ei i-au dat libertate în ceea ce privește viața sa personală și relațiile.

Aceasta susține că părinții ei s-au înțeles de minune cu soțul ei și de multe ori i-au luat apărarea atunci când se certau.