Copilarie AMARA! Povestea Emiliei, micuta invatatoare din Ferentari VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 08:05

Ea este Emilia sau Mia, asa cum ii spun apropiatii. V-am mai povestit despre ea. E un copil istet aruncat la margine de lume.

Ar vrea sa devina invatatoare, dar parca toata lumea ii sta impotriva. Ghetoul in care s-a nascut nu-i da nicio sansa. Nu stie ce e vacanta.

 

Viata pe strazi si greutatile i-au furat copilaria. Se poarta si gandeste ca un matur. Sufera ca nu are o viata normala. Doar in vise isi poate imagina ca are o casa, ca orice copil normal.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Scoala

este pentru ea acasa, locul unde se simte bine. Stie ca singura sansa de a scapa de saracie e scoala. Asa a trecut aproape toata vacanta. Incet si chinuitor. Emilia insa crede in steaua ei. Nimeni nu-i poate fura visul.

 

E sigura ca intr-o buna zi va fi la catedra, va invata copiii sa scrie si sa citeasca si, mai ales. va avea un loc al ei, un loc caruia sa-i spuna "acasa".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.