Copilărie în sărăcie! Aflați povestea cutremurătoare a cinci frați sărmani, abandonați de mama! Rămași în grija unui tată depășit de situație, micuții trăiesc în condiții greu de imaginat

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 nov 2022, 16:43
Foto(5)

Povestea dureroasă a cinci frați sărmani care au fost abandonați de mamă și rămași în grijă tatălui, sunt condamnați la o lupta aprigă de supraviețuire.

Echipa Asta-i România a adus în atenția publicului o nouă poveste impresionantă și dureroasă a cinci frați greu încercați de soarta, deoarece au fost abandonați de mama și rămași în grijă tatălui, care se lupta neîncetat să le ofere cele necesare în fiecare zi. 

Copilărie în sărăcie! Aflați povestea cutremurătoare a cinci frați sărmani, abandonați de mama

Copilărie în sărăcie este pecetea dureroasă pe care o poartă cinci frați sărmani, abandonați la naștere chiar de mama.

Rămași în grijă unui tată depășit de situație, micuții trăiesc în condiții greu de imaginat, într-o cămăruță care nu poate fi numită casă. Chiar dacă împart cu toții un colț amar de pâine sunt totuși fericiți împreună. Însă acest lucru nu va mai dura foarte mult, avertizează angajații de la Protecția copilului. Sărăcia și mizeria în care trăiesc i-ar putea despărți pentru totdeauna.

Trăim într-o lume a nedreptății, în care unii au prea mult iar alții nu au deloc.

În care fericirea trage tot la cei bogați, iar necazurile se adună tot la cei săraci. Cinci copii nevinovați, condamnați încă de la naștere să sufere și să lupte pentru supraviețuire. Aceștia s-au născut sub o zodie nefastă care nu i-a vrut nici bogați nici fericiți și nici nu le-a dat vreo șansă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei cinci frați au rămas în grijă tatălui lor, își trăiesc copilăria amară, în comuna Tătaru, în județul Prahova, trăiesc cu greu într-un adăpost ce nu poate fi numit casă, deoarece este o cămăruță cu condiții precare, în care își fac loc și ploaia și gerul. Cel mai mare are 13 ani, iar cei mai mici sunt gemenii care nu au mai mult șase ani. În condiții mizere, greu de imaginat, cei cinci frați lupta din greu să supraviețuiască și să iasă la lumina.

Aceștia n-au nicio vină că au venit pe lume într-o familie săracă, nepăsătoare și incapabilă să ii crească așa cum ar merită.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România”, povestea impresionantă a cinci frați sărmani

Citește și: „Urzeala tronului” de la Târgoviște! Un locuitor al orașului a fost amendat după ce a instalat în curtea blocului o toaletă ecologică! Iată cum au reacționat autoritățile locale!