Copilarie pe o gura de iad! Copiii de la Band traiesc in cea mai crunta saracie, intr-un colt de Romanie ascuns sub presul ignorantei! Iata in ce conditii mizere supravietuiesc acestia

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Autoritatile constata doar situatia precara a copiilor chinuiti de soarta insa nu vin cu masuri concrete.

Captivi in mijlocul iadului dezlantuit, copiii de la Band primesc din cand in cand hrana de la oameni cu suflet mare, insa sunt nevoiti sa reziste in cele mai teribile conditii. Zeci de familii cu foarte multi copii locuiesc intr-un adevarat ghetou, unde sufera de frig, de foame, sunt muscati de sobolani.

Pare incredibil cum pot supravietui peste 2300 de suflete, din care 600 de copii nevinovati ca au venit pe lume intr-o astfel de lume in conditii mai dure decat cele in care traiesc animalele.

"Animalele traiesc mai bine decat copiii nostri! Cand ploua nu au unde sa se ascunda copiii astia, in fiecare zi umbla in noroiul asta!", a spus pastorul romilor din Band.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Copiilor li se citeste in ochi o foame de lup,

si un codru de paine este privit ca cel mai mare festin, iar un cartof fiert este o bucurie care vine pe masa lor o data pe luna. Pentru copiii infometati o farama de paine reprezinta o farama de fericire. Iata cum se comporta micutii in momentul in care le sunt oferite alimente:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.