COPILUL care NU SE POATE OPRI din mestecat: "Mananca pana MOARE!". Parintii sunt DISTRUSI

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 16:30

Parintii unui baietel de nici doi ani din Marea Britanie traiesc o adevarata drama inca de la nasterea micutului.

Pe numele lui Geezer, copilul a fost diagnosticat cu o boala extrem de rara, sindromul Prader-Willi. Din cauza acestei afectiuni el este in stare sa manance orice si oricat, si nu isi da seama cand trebuie sa se opreasca.

Mai mult, boala afecteaza si dezvoltarea celor afectati. Astfel, desi are aproape 2 ani, Geezer nu a vorbit deloc pana acum si nici nu poate merge in picioare. Abia recent a inceput sa se tarasca.



Parintii sunt cu atat mai disperati cu cat Geezer va trebui sa fie monitorizat tot timpul, in fiecare minut al vietii, pentru a nu manca prea mult.

"Din cauza faptului ca efectiv nu se poate controla, ar putea manca pana ar muri, pana cand stomacul i s-ar rupe, la propriu. Nu cunoaste senzatia de satietate, ii este foame mereu. Traim totusi cu speranta ca poate, intr-o zi, se va gasi un leac pentru aceasta boala cumplita", spun parintii lui.


Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”