Copilul lor incepuse sa se simta rau si sa aiba greturi, asa ca parintii l-au dus rapid la spial pentru un control. Toti au ramas cu gura cascata cand au vazut ce avea micutul in burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:04

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experienta ciudata, care se putea termina tragic dar care, din fericire, a avut in cele din urma un deznodamant fericit.

Totul a inceput in momentul in care baietelul lor a inceput sa se simta rau, acuzand dureri puternice in zona abdomenului. Ingrijorarea parintilor a fost cu atat mai mare cu cat evenimentul a coincis cu pierderea verighetei de catre mama.

Era posibil ca micutul sa fi inghitit inelul? Speriati si ingrijorati, au mers de urgenta cu cel mic la doctor, pentru a-i face un control. Dupa o serie de teste si verificari, medicul a confirmat banuiala celor doi.



Nimeni nu stie cum a ajuns verigheta in stomacul baiatului, insa vestea buna este ca aceasta va fi eliminata pe cale naturala si ca nu va fi nevoie de o interventie chirurgicala, care nu era lipsita de riscuri.

Acum parintii au neplacuta sarcina de a analiza cu atentie continutul fiecarui pampers.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.