„Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur”. Anamaria Prodan povestește cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui iubită

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 sep 2023, 00:35

„Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur”. Anamaria Prodan povestește cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui iubită

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a povestit cum fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, în timp ce ea se afla în străinătate, cu ajutorul unei aplicații de pe telefon, a reușit să îl găsească pe tatăl lui la casa actualei sale iubite.

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri uluitoare despre lucrurile mai puțin știute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a povestit cum fiul ei și al lui Reghecampf a mers acasă la actuala iubită a antrenorului, în timp ce ea se afla în străinătate.

Fiul pe care Anamaria Prodan și Reghecampf îl au a mers acasă la iubita antrenorului

Anamaria Prodan a declarat, în cadrul unui podcast, că fiul ei a mers acasă la actuala parteneră a lui Reghecampf și i-a dat acesteia toate detaliile despre ceea ce făcea și despre locul în care se

afla.

„Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur. Eu nu eram în țară. La 6 dimineața, copilul meu a fost în fața ușii și bătea cu pumnii și picioarele să iasă. Iar el, disperat, plângând, mă suna din casă, de la amantă, să-l rog pe cel mic să se urce în taxi și să plece la Snagov, înapoi.

Pentru că băiatul meu a deschis locația pe telefon, i-a luat numărul amantei și l-a urmărit pas cu pas și m-a sunat și mi-a spus «Vezi că este cu o...așa...uite acolo stă, adresa cutare. Sunt în fața ușii», la 6 dimineața, la 14 ani.

Citește și: Sarah Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa: "Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!” Tânăra a făcut dezvăluiri inedite despre relația specială cu Anamaria Prodan

Și stătea în genunchi, când a venit acasă, și plângea și jura și avem mesajele pe grupurile noastre, unde jura că nu va mai face în viața lui, că «Mama voastră e Dumnezeu, mama voastră e îngerul vieții mele, nu o să mai fac. Tati, tu niciodată să nu faci ce am făcut eu. Tu ești băiatul meu pe care îl iubesc, eu sunt un nenorocit»”, a povestit femeia de afaceri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan a fost avertizată de oamenii din industrie

Anamaria Prodan susține că oamenii din domeniul în care activează au avertizat-o în legătură cu comportamentul lui Laurențiu Reghecampf, și nu doar o dată. Cu toate acestea, impresara nu a dat crezare celor spuse și a continuat să aibă încredere în soțul ei.

„Nu a existat om din fotbal, n-a existat, și, când zic om din fotbal, vorbesc la nivelul meu de prietenm conducător și fotbaliști din generația lui care să-mi spună « Ai mare grijă, nu e ceea ce pare! ». Gigi Becali mi-a zis pe față «Ai grijă!». Asta, asta și asta.

Citește și: Numele pe care Anamaria Prodan îl va purta, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi finalizat. Judecătorii au decis că divorțul s-a produs din culpă comună

M-am dus acasă ca proasta și i-am zis «Ia uite ce zice patronul de tine! E adevărat?». «Nu, jur, vor să ne despartă». «Ia uite ce îmi zice patronul de la nu știu ce echipă! Ai fost acolo, ai făcut asta, asta, asta».

Eu sunt Anamaria Prodan, sunt crescută numai între bărbați. Toți vin și îmi spun legat de tot, de obsesii, de nenorociri”, a mai mărturisit impresara.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.