Ingrediente
2 piepti de pui intregi dezosati
2 oua
6 felii de sunca afumata
6 felii de cascaval
3-4 linguri de pesmet
Sare si piper
2 linguri de faina
Ulei pentru prajit
Mod de preparare
Curatam pieptul de pui si il impartim in lobi, apoi cei 4 lobi ii despicam pe jumatate.
Batem puiul pe un tocator cu o folie de plastic deasupra (pentru a nu sari stropi si a nu distruge testura carnii) pana ajunge de 3 mm grosime.
Asezam “foita” de pui pe o suprafata, deasupra punem o felie de sunca de praga sau sunca afumata si peste punem o felie de cascaval.
Rulam snitelul si il fixam cu scobitori sau cu ata de bucatarie pentru a-si mentine forma la gatit.
Dam snitelul prin faina apoi prin oul batut, iar in cele din urma prin pesmet amestecat cu sare si piper.
Prajim intr-o tigaie pana devine auriu si servim cu salata si cartofi sau orice alta garnitura.