Corina a plecat în lacrimi din Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii. Andreea Mantea i-a dat undă verde să iasă din casă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:47

Corina a plecat în lacrimi din Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii. Andreea Mantea i-a dat undă verde să iasă din casă

Sursa: Captură KANAL D

Corina a cerut să fie lăsată să plece din Casa Iubirii pentru a fi consultată de un doctor. Starea concurentei se degradează de la o zi la alta, însă nu vrea să părăsească competiția.

Oboseala și presiunea și-au pus amprenta asupra Corinei. Printre lacrimi, concurenta i-a cerut Andreei Mantea să o lase să plece din emisiune pentru a fi consultată de un medic, starea ei fiind tot mai degradată pe zi ce trece. Aceasta a recunoscut că nu poate dormi noaptea, iar fizic este epuizată.

Corina se simte tot mai rău

După ce în urmă cu o zi le-a cerut concurenților, printre lacrimi, să o voteze în următoarea gală, astăzi, starea Corinei este la fel de rea. Concurenta nu găsește puterea de a se aduna,

iar această problemă o pune pe baza lipsei somnului. Oboseala s-a acumulat, iar faptul că nu și-a găsit un partener în competiție o afectează și mai tare.

Andreea Mantea i-a dat posibilitatea Corinei să plece din emisiune pentru a merge la medic și pentru a se odihni puțin, iar mâine să decidă dacă rămâne sau nu în continuare în Casa Iubirii.

”Ce e cu tine?”, a întrebat-o Andreea Mantea.

”Îmi vine să vomit, am o stare de leșin, mă simt foarte obosită” a spus Corina.

”Câte ore ai dormit?”, a întrebat Andreea Mantea.

”5”, a spus Corina.

Citeste si: Corina Niculescu de la „Casa iubirii”, enervată la culme de Bianca! Ce a putut să spună fosta concurentă despre ea. Corina a răbufnit: „Nu a avut niciodată curajul de a mă suna pe mine!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”5? Păi, tu ești bogată. Ești bine cu 5 ore. Eu am dormit doar 3 jumate. Tu știi de ce te simți rău? Trebuie să dormi, atât. Vrei să mai stai astăzi în emisiune? Vrei să pleci? Vrei să mergi la doctor?”, a mai spus Andreea Mantea.

”Da”, a spus Corina.

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa Iubirii! Care este motivul pentru care Corina vrea să fie eliminată? Concurenții au rămas mască

Corina a acceptat să meargă să fie văzută de un doctor. Concurenții, atât fetele, cât și băieții, sunt extrem de îngrijorați pentru ea și încearcă să o sprijine în această perioadă dificilă. În urmă cu aproape trei săptămâni când a intrat în casă, Corina era extrem de determinată să stea cât mai mult în competiție, însă presiunea și epuizarea și-au pus amprenta asupra ei.