Corina Chiriac trece prin clipe extrem de grele: i-a mai murit o mare iubire

Author: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 09:05

Corina Chiriac trece prin clipe extrem de grele: unul dintre cei mai cunoscuți artiști cehi, Karel Gott, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani.

Corina Chiriac trece prin clipe extrem de grele: i-a mai murit o mare iubire

Presa din străinătate anunță că unul dintre cei mai cunoscuți artiști cehi, Karel Gott, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai mulți ani a avut o relație amoroasă cu Corina Chiriac, potrivit playtech.ro. La aflarea veștii, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Corina Chiriac trece prin clipe extrem de grele

Karel Gott a avut o relație cu artista Corina Chiriac

Karel Gott a murit la vârsta de 80 de ani, după ce în ultima perioadă s-a luptat cu o boală cruntă, leucemia. El s-a făcut remarcat în anul 1968, când a reprezentat Austria la Eurovision. De-a lungul timpului el a lansat peste 100 de albume și a vândut milioane de discuri în întreaga lume.

Președintele ceh Milos Zeman i-a adus un omagiu pe data de 2 octombrie: „Este o zi foarte tristă pentru întreaga ţară. Karel Gott a fost un adevărat artist, care s-a dăruit altora.”

Corina Chiriac și Karel Gott au avut o relație amoroasă în anii ’80. Artista l-a cunoscut la un festival de muzică din Cehoslovacia, unde acesta s-a îndrăgostit de româncă la prima vedere. Mulți ani, artista a făcut naveta în Cehoslovacia pentru a se întâlni cu iubitul ei.

Relația lor nu a durat însă mult, iar unele voci susțin că ruptura a intervenit din cauza comuniștilor.

La aflarea veștii că artistul Karel Gott a încetat din ciață, Corina Chiriac a postat un mesaj pe contul personal de Facebook. „Încă un artist a părăsit Scena Muzicală Internațională. Condoleanțe familiei și admiratorilor. Dumnezeu să-l ierte”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La ultima aniversare a lui Karel Gott, Corina Chiriac a postat pe Facebook următorul mesaj: „ Pe fiecare dintre noi ne „marchează” în viaţă o epocă, o ţară sau o persoană. Unul dintre oraşele mele preferate este Praga, unul dintre felurile mele preferate de mâncare este „svíčková” (găsiţi reţeta pe net!) şi una dintre persoanele care m-a impresionat mult pentru profesionalismul, umorul şi eleganţa concertelor sale este artistul ceh Karel Gott.”

sursa: playtech.ro

Citeste si: Pierdere mare pentru teatrul romanesc! Anuntul trist despre actorul Florin Zamfirescu

Citeste si: De nerecunoscut! Andra Volos, de la "Puterea Dragostei", schimbare radicala de look. Oare lui Mocanu ii place?