Corina de la “Bravo, ai stil!” a comis-o! Catalin Botezatu a dat-o afara din platou! Ce l-a scos din minti pe jurat? “Iesi afara din studio!”

Autor: Bogdan Mihai

Gala eliminatorie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata sambata seara, la ora 23:00, la Kanal D vine cu o serie de provocari pentru aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

Juratii sunt din ce in ce mai exigenti cu tinerele aflate in competitia stilistica, propunerile saptamanale, din fiecare Gala, le pune in incurcatura pe unele dintre acestea.

In Gala din aceasta sambata, Corina ii socheaza pe jurati cu afirmatiile si reprosurile cu privire la modul in care este comentat si notat momentul pus in scena de aceasta. Conflictul ia amploare, Raluca Badulescu este primul jurat care o pune la punct pe Corina.

“Ce vrea sa insemne obervatia asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombanit. Mai, Corina, uite care este treaba: tu nu esti Dumnezeul modei (…) De ce sa ma obligi pe mine sa imi placa ceea ce faci tu?”, spune, enervata, Raluca.

Catalin Botezatu intervine rapid in discutia aprinsa intre concurenta si Raluca Badulescu si o roaga insistent pe Corina sa paraseasca platoul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Domnisoara, afara! Nu ai voie sa te adresezi unui jurat in felul asta! Ne-ai insultat inteligenta cu acest moment penibil, drept pentru care te rog sa parasesti platoul (…) Iesi afara din studio!”, spune Catalin Botezatu.

Ce i-a scos din minti pe jurati in ceea ce priveste atitudinea Corinei si cum s-a solutionat problema veti putea afla urmarind Gala eliminatorie de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!