Corina de la Casa Iubirii, primele dezvăluiri despre bărbatul care a așteptat-o după reality-show: "Nu pot avea o relație!"

Author: Alice Popescu

Corina, concurenta care a parasit "Casa Iubirii" in urma cu o saptamana, a dezvaluit cine este barbatul care a fost alaturi de ea in momentele dificile.

Corina, una din cele mai discutate concurente de la Casa Iubirii, a dezvăluit în premiera câteva detalii legate de viață ei amoroasa și chiar daca spune că în acest moment este singura și nu este asaltata de către niciun bărbat în ciuda faptului că este o tânără extrem de sexy și frumoasa.

Corina despre relatia cu barbatul care a sprijinit-o mereu in momentele dificile

Citeste si: EXCLUSIV! Unde învață David, fiul Andreei Mantea: "Slavă Cerului, nu ne-am lovit de problema asta pentru că mi-a fost teamă!"

"Am pe cineva alaturi de mine care mă sprijină moral. Este vorba de un fost iubit. De el spuneam că atunci când mi-a fost rău, l-am rugat să cheme pe cineva să îmi facă o perfuzie. Și îmi zicea, da, mă duc acum. Daca nu am băgat și perfuzii și altele, du-te, mai liniștită...," a fost declarația Corinei pentru Culisele Iubirii despre cel care la un moment dat i-a fost iubit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai mult, fosta concurenta din Casa Iubirii a fost destul de apropiata cu Robert care și el a ieșit din reality show, însă nu s-a pus niciodată problema că ei să formeze un cuplu chiar daca mulți și-ar fi dorit deoarece Corina era prietena apropiata cu fosta iubita a colegului ei de emisiune: "Eu mă jucam cu fosta lui iubita pe TikTok, aveam meciuri.

Nu îi dau numele, doar că vazandu-l acolo, pentru mine a fost un soc. Îl știam doar pe Cristian de la casting. Pentru mine a fost o surpriza că Robert să spună că nu mai este cu aceasta fata. Eu tot simțeam cum că ar fi, dar simțeam. Se cam adeverește când simt. Am un al șaselea simt. Eu am fost făcută mincinoasa, fala, rea. Rea nu sunt, am fost reala și să spun ce consider.
Atât timp cât este doar părerea mea, nu are nicio relevanta. Am zis mai bine să închid subiectul și el să chiar pe bune, s-a despărțit de ea. El, pe unde mă prin
dea, imi zicea ca s-a despartit de ea. Asta au spus si fetele la momentul respectiv. "

Citeste si: Bianca Drăgușanu, adevarul despre relația pe care o are cu mama lui Gabi Bădălău: "Daca mă placi, bine, daca nu, du-te-n papuc!"

Corina nu a vrut niciodata sa formeze un cuplu cu Robert

Ulterior, Robert si fosta lui iubita s-au impacat dupa ce concurentul a fost descalificat din reality-show:" ”După eliminarea mea am luat decizia să mai dau o șansă fostei mele relații, mai nou actualei relații”, a dezvăluit Robert pentru ”Culisele Iubirii”.