Corina, INTALNIRE MISTEROASA cu un BARBAT! Ce va spune sotul artistei?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

La ceas de seara, i-am recunoscut in trafic masina Corinei, artista care pare a fi intruchiparea „vitezomanului Gica”.

Nu insinuam ca ar circula cu o viteza peste limita admisa! Noo. Departe de noi acest gand! Noi doar am remarcat cu ce dibacie manuieste Cori volanul si cum face slalom printre stradute. Ba cu semnalizare, ba FARA semnalizare, artista fuge ca naluca prin oras.

##VIDEO117339##Curiosi nevoie-mare sa aflam care ii este destinatia ne tinem dupa ea pana la un punct in care ne baga in ceata. S-a oprit, a dat cu spatele si s-a chinuit sa intoarca, semn ca gresise drumul.

Intr-un final, ajunge unde si-a dorit, mai exact, in parcarea unui club de fite.

Acolo, un domn o indruma catre un loc de parcare, ferit de ochii curiosilor. Noi, dupa ea! Observam cum artista iese din masina, cauta ceva in geanta folosind lumina telefonului siii... scapa toate produsele cosmetice pe jos! Ajutata de-o prietena, Corina isi aduna repejor rujul si fardurile. Urmeaza operatiunea de retus. Isi aranjeaza parul si contureaza buzelee..


Iata pentru cine se aranja cu atata patos. Deodata,la geamul din dreapta al masinii isi face aparitia, ca prin minune... un barbat! Tantanaa! Si nu e Nelu Bud, adica omul de afaceri pe care artista il iubeste de mai bine de 18 ani! E un june zambaret, care se apleaca peste geam si incepe sa se converseze cu a noastra Cori.

In parcarea clubului, Corina se mai intalneste cu o prietena, asta in vreme ce ...barbatul de mai devreme n-o scapa din ochi.
Cei trei se indreapta apoi spre club, dornici de distractie, insa identitatea tanarului inca n-am aflat-o. Sa aiba oare Nelu Bud motive sa fie gelos sau barbatul din parcare este un amic si nimic mai mult? Continuarea... intr-o emisiune viitoare!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.