Corina Niculescu de la „Casa iubirii”, enervată la culme de Bianca! Ce a putut să spună fosta concurentă despre ea. Corina a răbufnit: „Nu a avut niciodată curajul de a mă suna pe mine!”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 ian 2023, 15:20

Corina Niculescu de la „Casa iubirii”, enervată la culme de Bianca! Ce a putut să spună fosta concurentă despre ea. Corina a răbufnit: „Nu a avut niciodată curajul de a mă suna pe mine!”

Corina Niculescu, una dintre cele mai îndrăgite concurente din cadrul emisiunii „Casa iubirii” a răbufnit la adresa Biancăi, care a fost eliminată, de curând, din show. Iată care a fost motivul!

Corina Niculescu, una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul show-ului matrimonial „Casa iubirii”, difuzat pe Kanal D, a răbufnit la adresa Biancăi, după ce fosta concurentă a spus, în cadrul emisiunii „Teo Show”, că se vede invidia pe care o are Corina față de ea. Frumoasa concurentă a avut câteva lucruri de spus despre Bianca, pe contul ei de Instagram.

Corina a răbufnit la adresa Biancăi! Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre ea la „Teo Show”

„La Teo Show a venit, din nou, Bianca, care a spus că eu sunt foarte invidioasă pe ea. Invidie? Ești sigură, fetiță, că tu știi ce înseamnă invidie în dex?

Citeste si: Bianca Mitroi, dezvăluiri în premieră despre cea mai grea perioadă din Casa Iubirii: "Am slăbit 7kg, abia mă mai țin pe picioare! Nici nu pot să mănânc!"

Că dacă e să o iau așa, se poate vedea foarte clar, în emisiune, cum tu, văzându-mă pe mine cu boticul mai mare, te-ai dus și tu și ți-ai pus la o săptămână și jumătate (n.r.: acid), mi-ai spus că-ți dorești și tu implant mamar pentru că, acum că i-ai văzut pe ai mei cât de reușiți sunt, ți-ai dorit și tu, și, nu în ultimul rând, toată garderoba ei a fost schimbată din cauza mea, pentru că ea avea haine stilul anilor 2000, și eu i-am zis că ar trebui, puțin, să jongleze cu hainele, să arate și

ea bine și așa mai departe, pentru că îi plăceau toate hainele mele.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Eu sunt aia invidioasă, când eu am încercat să fiu reală peste tot? Și tu încă te folosești de numele meu. De ce? Pentru că Corina Niculescu a prins foarte bine la public și știi și tu cât hate ți-au dat oamenii care și-au dat seama de tine.

Ah, trebuia să te duci la Teo, ca să îi lași o scrisoare lui Sorin? Haideți să vă zic eu cum stă treaba: Bianca știe unde să se ducă să lase scrisoarea, doar are Instagram, unde poate vorbi liniștită cu Sorin, acum că nu mai este concurentă. Cine, dintre nou două, vrea imagine?

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa Iubirii! Care este motivul pentru care Corina vrea să fie eliminată? Concurenții au rămas mască

Și, încă un lucru care ar putea să vă dea de gândit: de ce credeți că Bianca nu a avut niciodată curajul de a mă suna pe mine și a-mi spune toate lucrurile pe care le spune la televizor în față? Mda. Nu are curaj să facă asta, pentru că știe foarte bine care este adevărul, știe foarte bine, vă zic sigur”, a spus Corina, în câteva videoclipuri postate pe Instagram Story, despre declarațiile Biancăi făcute în emisiunea „Teo Show”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?