Corina nu s-a putut abtine si a pus ochii din nou pe Madalin Ionescu! S-a intamplat chiar de fata cu sotia lui: "Fata din Balcani" s-a unduit pe langa el, l-a pupat si i-a facut dedicatii speciale

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 18:40

Corina Bud a fost unul din artistii invitati de onoare la nunta Ralucai Badulescu.

Artista a facut un adevarat spectacol, asa cum ne-a obisnuit pana acum, iar la un moment dat, lucrurile au luat, inca o data o noua turnura. Artista s-a uitat spre Madalin Ionescu si i-a facut inca o data ochi dulci prezentatorului TV.


Intregul moment a avut loc chiar pe ringul de dans, acolo unde prezentatorul "WOWbiz" dansa alaturi de sotia lui, Cristina Siscanu. Plina de energie, Corina a inceput sa cante si sa danseze alaturi de ei, iar la un moment dat l-a pupat si l-a imbratisat pe Madalin, pe care si acum il considera "slabiciunea
ei".


Insa nici Cristina Siscanu nu a fost ignorata. Corina a dansat alaturi de ea si la un moment dat a luat-o de mana si a dus-o direct pe ringul de dans, ca mai apoi, sa o pupe pe obraz!

 


Mai in gluma, mai in serios, Corina si-a jucat rolul pana la capat, asa cum s-a intamplat si vara aceasta in timpul unei editii WOWbiz, cand Madalin Ionescu a devenit tinta unei farse.
Atunci, Corina, impreuna cu Cristina Siscanu si echipa emisiunii au pus la cale o farsa de zile mari, prin care au simulat un scandal amoros, in direct! In scenariul farsei, totul ar fi pornit de la unul din momentele din emisiune, atunci cand Corina i-a facut mai multe complimente lui Madalin Ionescu si l-a desemnat ca fiind "barbatul ideal".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cristina

Siscanu a intrat si ea in jocul farsei si a interpretat, cu maiestrie, o adevarata scena de gelozie, spre disperarea sotului ei care habar nu avea ce se intampla. (sursa wowbiz.ro)