Corina, declarații neașteptate despre războiul cu Bianca Mitroi: "Mă suna încontinuu, era dependentă de mine!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2022, 10:06

Corina, dezvaluiri neasteptate despre Bianca Mitroi

Sursa: Instagram

Corina, concurenta care a a vrut sa paraseasca Casa Iubirii a vorbit in premiera despre neintelegerile dintre ea si Bianca Mitroi.

Corina a dezvăluit pentru emisiunea online Culisele Iubirii faptul că ea a văzut o alta latura a Biancai Mitroi fata de restul publicului și că cei de acasă nu o stiu cu adevărat. Fosta concurenta a dezvăluit că accepta provocarea Biancai Comanici de a sta fata în fata cu rivala ei și de a spune lucrurilor pe nume. Corina i-a făcut și o caracterizare a fostei colege din emsiunea Casa Iubirii spunând că: "Da, eu sunt omul care vorbesc care clarific cu omul.

Eu vreau să spun lucrurile în fata. Ea nu are curaj să îmi spună în fata. Oamenii nu stiu cât vor vedea adevărul meu. Bianca nu este în totalitatea cea pe care o stiu cei de acasă. Oamenii nu ar mai placea-o. Bianca, poate, nu e cea de la hotel. Mie nu îmi place oricum, eu i-am dat numeroase șanse. Este foarte răutăcioasă, neasumata. Spune lucruri pe care nu și le asuma.
Eram la hotel și m-am dus până în camera gemenelor și Stefi mi-a spus că nu mai sta cu Bianca că o enervează. După 10 minute mă suna Bianca. Mă suna incontinuu, era dependenta de mine. Aud la ușa cum bate Bianca. Gemenele au spus că o vor vota pe Iolanda. Oricum am fost pe găști. Și Bianca a zis că tot pe Iolanda ar vota-o. Eram 4 fete care au auzit țoață strategia.
Ea nu a votat fară să ne consulte sau să mă consulte. Ea spunea pe cine votează. Ce vorbeam în camera, așa făcea. Ea și-a dorit că Robert să fie seful Casei și apoi pe Sorin. Ea a oscilat intre ei doi.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri în premieră despre iubita lui: "Am o obsesie pentru picioarele ei" Cine este femeia care l-a îmblânzit definitiv și cum este artistul ca tătic

Corina a dezvaluit de unde au inceput neintelegerile cu Bianca Mitroi

Kinga a fost denigrata de Bianca. Kinga știe, dar eu am ajutat-o să nu fie marginalizata de celelalte fete. Acum, nu o mai recunosc. Daca s-ar fi sărutat cu radu în afara, i-ar fi fost mai ușor. Ți-e frica de ce spun oamenii. În Casa daca te-ai fi sărutat din prima zi, nu ar fi fost ok.

Mama nu ar spune nimic, dar bunica...iți e puțin rușine. Nicio fata nu ar face așa ceva. Mi s-a părut corect ce a făcut Kinga. Ea nu a avut niciodată argumente în aceasta emisiune. Stefi a avertizat-o la make-up: Vezi că tu te-ai pupat pe scări, a dezvăluit Corina în exclusivitate pentru wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bogdan Mocanu și-a sărutat iubita în direct într-un podcast: "Sunt bolnav psihic când iubesc!" Ce a făcut când a fost întrebat de cel mai mare regret al lui