Corina slabeste de la distanta printr-o metoda wow! Cantareata si-a dezvaluit dieta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 17:23

Tonica, joviala, vesela si pe deplin multumita de felul in care arata. Asa s-a prezentat, zilele trecute, Corina la un eveniment monden.

Artista scapase de colaceii de grasime din zona abdomenului si se afla intr-o forma excelenta.

“Fac sala si am un regim de viata sanatos. Chiar daca mai bag cate o sarmaluta din cand in cand, vreau fiu un exemplu bun pentru toate doamnele si domnisoarele din tara asta. Da, imi place sa arat, cand arat bine! Iar acum sunt intr-o perioada in care arat foarte bine, n-am burta, pentru ca fac mult sport.

Am un regim de la o antronare foarte buna din Brasov. Ea nu locuieste aici, in Bucuresti, dar imi trimite exercitiile ei geniale si regim alimentar special conceput pentru mine, care nu implica neaparat o dieta ci o alimentatie echilibrata, iar eu ca un elev silitor respect totul intocmai. Imi trimite programul meu pe whatsapp. Totul se intampla pe what’s ápp, iar rezultatele sunt extraordinare si se vad!”, a declarat Corina pentru kfetele.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.