Cormos Raul Ionut

Autor: B.M.
Actualizat: 29 nov 2020, 10:25
Cormos Raul Ionut

Cormos Raul Ionut este concurent in primul sezon Survivor Romania, difuzat la Kanal D.

Cine este Cormos Raul Ionut

Cormos Raul Ionut, in varsta de 24 de ani este unul dintre Faimosii “Survivor Romania”. Copilaria si-a petrecut-o in Baia Mare, iar de 5 ani locuieste in Bucuresti, unde profeseaza de 4 ani ca antrenor de fitness. Faimosul povesteste ca prin participarea la “Survivor Romania isi doreste sa aiba parte de o experienta de neuitat, unica. 

Cormos Raul Ionut: puncte forte

Raul Ionut considera ca unele dintre punctele forte pe care le are in aceasta competitie dura este data de abilitatile sale sportive si psihicul puternic. De cealalta parte, concurentul nu mizeaza pe stapanirea de sine, care ar putea surveni din cauza infometarii.

Fotografii cu Cormos Raul Ionut

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Despre Survivor Romania

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor

face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.