Cornel Dinicu, din nou la audieri. Patronul de la Ferma Dacilor scoate asul din mânecă: „Există trei martori”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 ian 2024, 13:54

Cornel Dinicu, din nou la audieri. Patronul Fermei Dacilor scoate asul din mânecă: „Există trei martori”

Sursa: arhivă/Pixabay

Patronul de la Ferma Dacilor va ajunge miercuri, din nou, la audieri. Noul avocat al lui Cornel Dinicu a dezvăluit că au deja un as în mânecă, pentru a demonstra că incendiu ar fi fost, într-adevăr, unul provocat.

Tragedia de la Ferma Dacilor ridică în continuare multe semne de întrebare. Opt persoane și-au pierdut viața în incendiu devastator care a cuprins întreaga pensiune în dimineața de Crăciun. 

Patronul Fermei Dacilor vrea să demonstreze că incendiul a fost provocat

Cornel Dinicu va fi audiat din nou astăzi, 17 ianuarie 2024, dar are un as în mânecă. Noul său avocat, Bogdan Aanei, a mărturisit că își vor folosi asul din mâneca, anume trei martori. 

„Există deja dispusă expertiza. Eu nu am solicitat nimic. Vineri am trimis împuternicirea avocațială către dosarul de urmărire penală, către doamna procuror care se ocupă de dosar și de mâine începem procedurile în primă fază cu solicitarea de studiere a dosarului, urmând ca pe viitor să analizăm ce probatoriu propunem și noi mai departe.

Se consideră nevinovat.

Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură a arestului preventiv este una extremă.

Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială. Aceștia urmează să fie audiați tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiul a fost provocat de o mână criminală.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare",

a spus Bogdan Aanei, la un post TV.

Incendiul de la Ferma Dacilor rămână învăluit în mister. Cine este, de fapt, în spatele tragediei

La începutul acestei săptămâni, a fost formulată o ipoteză șocantă în privința incendiului de la Ferma Dacilor. Mai precis, avocatul lui Dinicu afirmă că patronul este ferm convins că incendiul a fost provocat intenționat de o mână criminală.

Cu alte cuvinte, proprietarul pensiunii din Tohani respinge posibilitatea unui accident.

Echipele de anchetă vor efectua o expertiză pentru a determina dacă focul care a încheiat tragic viața a opt oameni a fost sau nu declanșat intenționat.

Citește și: Ce a declarat patronul pensiunii ”Ferma Dacilor” în fața instanței: ”Nu există niciun risc” Mărturii tulburătoare făcute de Cornel Dinicu

„Incendiul 100% a fost pus, imposibil să fi fost de la televizor. Toţi avem televizoare mai moderne, ştim că ăla dacă se arde, pur şi simplu se arde. Iar dacă i se transmite instalației electrice vreun şoc, sare siguranţa. E posibil să fi fost vreo invidie,” a declarat acesta.