Cornel Dinu, atac dur la Ionuț Negoiță chiar de ziua lui! „Asta e justiție? Vă rog să-mi dați un ștreang”

Autor: Andrei Ionescu

Cornel Dinu și Ionuț Negoiță

Sursa: gsp.ro

Cornel Dinu îl acuză pe Ionuț Negoiță pentru situația în care a ajuns Dinamo. Dinu l-a atacat dur pe Negoiță.

„Nu mă pot obișnui cu gândul că Dinamo a retrogradat. De fapt. sunt mai mulți ani, timp în care Dinamo a fost ucisă. Nu pot să concep că Dinamo a ajuns la această decadență. 

Nu am speranțe foarte mari. Mă gândesc la cei care au condus în ultimul timp Dinamo, dar nu se identifică cu Dinamo. Dinamo trăiește o nedreptate înfiorătoare. Acționarul majoritar, acest Șerdean, a luat coaforul lui Negoiță și a făcut o mărire de capital de 2.500

de lei pentru a lua 72% din acțiuni. O jonglerie făcută cu domnul Negoiță. Dacă această este justiție, atunci vă rog să-mi dați un ștreang. 

Mă surprinde faptul că niște dinamoviști au lăsat echipa pe mâna unui aventurier ca Ionuț Negoiță, care a subjugat clubul într-o manieră incredibilă”, a declarat Cornel Dinu, chiar în ziua în care împlinea 74 de ani, la Orange Sport, potrivit gsp.ro

Cornel Dinu a împlinit 74 de ani. Legenda lui Dinamo a fost fotbalist, antrenor și conducător de club

Cornel Dinu a jucat pentru Dinamo între anii 1966 și 1983, adunând 454 de prezențe și marcând pentru formația alb-roșie 53 de goluri. Dinu a fost declarat "Fotbalistul anului" de trei ori, în anii 1970, 1972 și 1974. 

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, în 1983, a devenit secund la Dinamo.

Echipa pe care o antrena, alături de principalul Dumitru Nicolae, avea să ajungă în semifinalele Cupei Campionilor în acel sezon, fiind eliminată, la limită, de către Liverpool. A antrenat, ulterior, de alte două ori, ca principal, Dinamo.

Cornel Dinu l-a adus la Dinamo pe Cristi Borcea, care a devenit ulterior președinte executiv al clubului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase ‘nea Cornel Dinu. E diferenţă mare între mine şi ‘nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, ‘nea Cornel e constant”, povestea Borcea la emisiunea lui Dinescu de la Prima TV.

 

 

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.