Cornel Gales este condus pe ultimul drum! Ce a facut familia Ilenei Ciuculete. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Autor: O.P.

Cornel Gales este condus astazi pe ultimul drum. El si-a pierdut viata acum aproape doua saptamani, intr-un accident de circulatie petrecut langa Valencia.

Ziua inmormantarii lui Cornel Gales

Desi nimeni nu se astepta ca rudele Ilenei Ciuculete sa vina la inmormantare, avand in vedere scandalul de dupa moartea cantaretei, Mugurel Sfetcu, baiatul cel mare al Ilenei Ciuculete, si fratele artistei, Aurel Ciuculete, au venit sa-si ia ramas bun de la Cornel Gales. Cei doi au stat langa sicriu, au tinut de coliva atunci cand s-a cantat ”vesnica pomenire”, semn ca au lasat deoparte toate dusmaniile din ultima perioada.

Citeste si: Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

Viviana, fosta iubita a lui Cornel Gales, femeia care i-a fost alaturi dupa moartea Ilenei Ciuculete, este cea care s-a ocupat de inmormantare. Ea a stat langa sicriu si a plans tot timpul, potrivit wowbiz.ro.

Putin dupa ora 10.00, apropiatii au inceput sa se stranga la biserica.

A fost deschis sicriul, iar rudele si prietenii lui Cornel Gales s-au apropiat pe rand pentru a-si lua ramas bun de la barbat.

Ziua inmormantarii lui Cornel Gales a inceput la biserica din Chitila, acolo unde slujeste duhovnicul vaduvului Ilenei Ciuculete. S-a citit slujba de inmormantare, urmand ca, apoi, cortegiul funerar sa se indrepte spre cimitirul Straulesti 2, acolo unde trupul neinsufletit al lui Cornel Gales va fi depus langa cel al sotiei pe care a iubit-o nebuneste, Ileana Ciuculete, artista decedata acum doi ani si jumatate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fostul soț al Ilenei Ciuculete, condus la groapă doar de câteva persoane! Finul lui Cornel Galeș: "Din păcate nimeni din familia lui nu se află aici"

Citeste si: Detalii terifiante! Cum arata trupul lui Cornel Gales dupa accidentul devastator

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.