Cornel Gales isi intregeste noua familie: ”Mi-as dori ca Alexandra sa fie si fiica mea!” Ce spune tanara despre relaţia dintre fostul soţ al Ilenei Ciuculete si mama ei, Viviana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2017, 09:19

Dupa ce s-a spus ca are o relaţie cu Viviana, Cornel Gales a fost surprins in aeroport, in timp ce o lua pe fiica acesteia, Alexandra, semn ca relaţia lor este foarte apropiata.

”Da, a venit domnul Gales sa ma ia de la aeroport. Ne inţelegem bine. Ma inţeleg bine cu toţi oamenii din jurul mamei. Eu sunt fericita cu orice decide mama.”, a maruturisit ea.

De cealalta parte, Cornel Gales a spus ca o place pe Viviana.: ”Îmi place totul la Viviana. E o femeie cum nu prea mai exista in ziua de astazi.


”Mama este eroul meu.

Pe mine nu m-ar deranja o relaţie cu oricine daca ea e fericita cu decizia luata.”, a mai spus Alexandra, fiica Vivianei.

”Despre asta vorbeam. Despre ce am luat cu mine. Nu inţelegea. A fost lung drumul. Nu mi-a fost. Am vorbit despre cum am calatorit, despre cum a fost pe drum, despre ce program am azi. O sa luam masa impreuna, dar nu stiu daca va fi si Cornel.
”, a mai spus fiica Vivianei.

Mai mult de atat, la cateva ore dupa ce au fost surprinsi impreuna in aeroport, cei doi au venit impreuna in direct, la WOWbiz.

”Îl cunosc pe Cornel de aproape o luna de zile.”, a mai spus Alexandra, zisa Sasha, atunci cand a fost intrebata de catre Andreea de cat timp il cunoaste pe fostul soţ al Ilenei Ciuculete.


”Este un copil extraordinar, pe care si l-ar dori oricine. Uite cat de dulce este.”, a mai spus Cornel despre Alexadra.

”Am 18 ani, sunt in clasa a XXI-a, sunt la liceu in Spania, de patru luni.”, a mai spus ea.
De asemenea, Cornel a spus ca pe langa scoala ea se ocupa si de business.  

"Imi place la Cornel faptul ca ii da o stare de bine, iar mama de oameni de genul asta are nevoie in jurul ei.
Mama nu-l iubeste pe Cornel. Îl cunoaste de putin timp. Din ce stiu eu, nu-l iubeste!", a spus Alexandra in direct, la WOWbiz.  

"Prima data nu mi-a zis de relaţie, am aflat de la stiri. Cum sa se casatoreasca? Pai, cum, Cornel? Nu mi-ai zis? Credeam ca voi fi domnisoara de onoare.", a mai marturisit ea, atunci cand a fost intrebata daca stie ca cei doi s-ar casatori.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.





 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.