Cornel Gales s-a sinucis sau nu? Dezvaluirea facuta de un bun prieten de-al lui: ce arata mesajele gasite in telefonul lui

Author: B.M.
Actualizat: 06 dec 2019, 11:30
Cornel Gales

Ipoteza conform careia Cornel Gales s-a sinucis nu este exclusa de autoritati. Ce dezvaluiri a facut un prieten de-al lui.

Apar noi informatii despre moartea fulgeratoare a lui Cornel Gales, care a socat showbiz-ul din Romania.

Sotul Ilenei Ciuculete s-a stins din viata in data de 1 decembrie, in jurul orei 02:30, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un grav accident de circulatie.

Acum, la o saptamana de la tragedie, un bun prieten de-al lui dezvaluie noi detalii despre cele intamplate.

Acesta sustine ca, cu doar cateva minute inainte de accident, Cornel Gales a folosit aplicatia WhatsApp, de pe care a trimis mai multe mesaje.

Acest detaliu demonteaza astfel zvonurile potrivit carora Cornel Gales s-ar fi sinucis. Presupunerile au aparut dupa ce in bucataria apartamentului in care locuia a fost gasit un bilet.

Citeste si: ULTIMA ORA: Cornel Gales a lasat un bilet! Se schimba totul: ce scrie in mesajul gasit de politisti in bucataria din apartamentul lui

Citeste si: Ultima ora: cum a murit de fapt Cornel Gales, nu a avut nicio sansa! Ce scrie presa din Spania despre accident

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales, inainte sa se stinga... Si-a prevestit SFARSITUL

Acelasi prieten al lui Cornel Gales exclude ipoteza sinuciderii si spune ca fostul sot al Ilenei Ciuculete a murit in timp ce citea sau scria un mesaj.

"Pai cum sa isi lase bilet de adio, cand el a fost sa manance la un restaurant. El nu s-a dus sa se omoare", a precizat acesta.

In prezent telefonul lui Cornel Gales se afla in posesia anchetatorilor din Spania.