Cornel, liderul echipei vedetelor!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:15

Deşi a avut multe de îndurat pe insula Condamnaţilor, Cornel Păsat nu s-a văitat o clipă şi a demonstrat că echipa se poate baza pe el în cele mai grele condiţii.

”Am experienţă, am maturitate, sunt pregătit să-mi asum şi responsabilitatea unui eşec.”

La fel ca toţi ceilalţi membri ai echipei vedetelor, Cornel a avut de suportat căldura de peste 40 de grade Celsius şi atacurile insectelor. Însă nu aceştia au fost inamicii cei mai de temut ai coregrafului, ci lipsa somnului.

Vedeta a fost nevoită să doarmă direct pe nisip, sub un acoperiş improvizat din frunze, alături de ceilalţi 4 colegi.

Trei zile la rând, Cornel nu a reuşit să pună geană pe geană din cauza ploilor care au căzut peste noapte şi şi care l-au udat până la piele. Cu toate acestea, echipa a avut încredere în forţele lui şi l-a ales lider pentru a o reprezenta în bătălia Teritorială. "Credem că va fi o luptă grea între el şi ceilalţi doi lideri, credem că ne va reprezenta cu mândrie, credem că lui îi place foarte mult această idee şi îşi doreşte să fie lider, îşi doreşte să demonstreze tuturor de ceea ce este capabil şi datorită acestui lucru e motivat
şi va veni acasă cu un răspuns pozitiv,” spune Silvia.

Toată încrederea echipei l-a ajutat pe Cornel şi chiar dacă nu a câştigat Teritoriala, a fost cel de-al doilea lider care a avut dreptul de a alege cine îi va fi alături dintre membrii echipei aspiranţilor. În urma bătăliei, aspiranţii au fost dizolvaţi, deoarece Aly a pierdut proba şi astfel echipa lor a fost împărţită între celelalte două.


Urmăreşte în această seară, de la ora 22:00, o nouă confruntare între cele două echipe nou formate. La bătălia de Salvare echipa învinsă va pierde un om.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: