Cornel Palade a vrut să își părăsească soția. Iuliana l-a iertat înainte de Anul Nou

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 sep 2023, 12:08
Cornel Palade a vrut să își părăsească soția
Sursa: Facebook Cornel Palade

Cornel Palade este un comediant cunoscut în întreaga țară pentru numerele sale de comedie, însă viața sa personală nu a fost întotdeauna perfectă.

Cornel Palade este un bărbat apreciat în industria divertismentului din România, iar deși nu a mai fost așa prezent în lumina reflectoarelor, acesta se poate mândri cu o carieră de peste trei decenii, în care a reușit să echilibreze munca și viața personală.

Citește și: Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

Cornel Palade a vrut să își părăsească familia

Cornel Palade are un mariaj de peste trei decenii cu Iuliana, iar deși a fost o relație longevivă și frumoasă, în anul 2013 actorul s-a îndrăgostit de o femeie de 27 de ani. Relația pe care acesta o avea cu domnișoara a de 27 de ani era atât de serioasă încât acesta își dorea să se mute alături de fată, lăsându-și în urmă soția și copilul.

“Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul. Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească.

Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri. Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”
, declara Iuliana în anul 2013, potrivit click.ro

Imaginea lui Cornel Palade de familist convins a fost întotdeauna apreciată de publicul din România, până în momentul în care soția sa a aflat de relația pe care bărbatul o avea cu tânăra de 27 de ani. Soția actorului spunea în 2013 că soțul său lipsește de acasă, că o jignește mereu și că se gândește serios să divorțeze.

Cu doar câteva zile până la sfârșitul anului 2013, îndrăgitul cuplu a decis să își mai acorde o șansă, iar în vara următoare, aceasta l-s însoțit pe Cornel Palade la spectacole, lucru ce le-a întărit relația. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: În ce relații au rămas Țociu și Palade, după ce s-a zvonit că s-au certat. Romică a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegul său de scenă: ”Ei te vor separat”

Fiica lui Cornel Palade a fost dată afară din casă

Ana Palade este fiica celebrului comediant Cornel Palade, iar aceasta studiază la o facultate de muzică din Marea Britanie, țară în care a decis să se mute și să înceapă o viață nouă. Deși aceasta avea așteptări mari de la Marea Britanie, țara a dezamăgit-o și a oferit mai multe experiențe de groază, pe care nu și i le dorește nimănui.

Tânăra a decis să plece în Marea Britanie alături de prietenii ei, iar împreună să stea în aceeași casă, însă acest plan nu avea să țină foarte mult timp deoarece presupușii săi prieteni au dat-o afară din casă. Cornel Palade nu a întârziat să își spună părerea legată de această situație, iar acesta a mărturisit că Ada se descurcă singură cu banii, deoarece el și soția nu își permit să o țină pe banii lor. 

‘’E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!’’, a declarat Cornel Palade, potrivit ego.ro.

Citește și: Romică Țociu a recunoscut dacă l-a trădat sau nu pe Cornel Palade! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut celebrul actor! „La mine și la Cornel este așa: până când moartea ne va despărți!”