Cornel Păsat a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de Oana Roman „Oana Roman nu a renunțat foarte ușor la mine, amândoi am greșit” Cum a trecut peste relația cu vedeta

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 aug 2023, 13:16

Cornel Păsat și Oana Roman

Sursa: Instagram- Cornel Păsat/ Oana Roman Elisei

Oana Roman și Cornel Păsat au avut o relație timp de șapte ani, iar acesta consideră că a venit timpul ca adevărul să iasă la suprafață.

Cei doi au convenit să nu mai vorbească despre relația pe care au avut-o, dar fiind invitat în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, Cornel Păsat a ținut să lămurească situația.

Cornel Păsat și Oana Roman au avut o relație timp de șapte ani

Acesta a recunoscut că el și Oana au convenit să nu mai vorbească despre acest subiect, unele zvonuri afectând chiar relația lui cu Bianca, actuala soție.

„Ce a fost între mine și Oana și de ce ne-am despărțit, ține strict de mine și de ea, nu de altcineva”, a spus Cornel Păsat.

Citește și: Cornel Păsat: "Le este frică de CRBL, vezi Doamne e vreun stâlp..."

Cornel Păsat susține că a fost o perioadă dificilă din cauza faptului că Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la el.

Oana nu a vrut să renunțe atât de ușor la lupta pentru mine”, a adăugat Cornel Păsat. Acesta a mărturisit faptul că Oana a luptat cu toate armele pentru a nu-l pierde.

Citește și: „Era femeia accident de atunci”. Cătălin Botezatu, impresionat din prima clipă de Bianca Drăgușanu. Celebrul designer a fost uimit de prezentatoare  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acesta a punctat faptul că nu actuala lui soție a fost motivul despărțirii de Oana Roman, relația lui terminându-se cu trei ani înainte ca el să o întâlnească pe Bianca. Cornel Păsat a mărturisit că Oana lipsea foarte mult din viața lui și era mereu plecată în vacanțe. 

Cornel Păsat și Bianca au avut parte și de neînțelegeri

Bianca a dezvăluit faptul că soțul ei răspunde foarte greu la telefon, iar acest lucru a scos-o din minți.

„El nu răspunde la telefon niciodată, și nu doar mie, nimănui”, a spus Bianca despre soțul ei.

Citește și: Marea Judecată, mărul discordiei dintre CRBL şi Cornel Păsat!

Soția lui Cornel Păsat este extrem de sinceră și a recunoscut că fizicul a fost cel care a atras-o la soțul ei, iar el a fost atras de inteligența ei.

Bianca a mărturisit faptul că la început i s-a părut un om foarte rău, frumos, dar rău.

Citește și: Oana Roman este gata să iasă în stradă „Dacă ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme” Ce a făcut-o pe vedetă să recurgă la această decizie

Cei doi au un băiețel pe nume Dryas, un băiețel extrem de sociabil și de drăgăstos, care a moștenit capacitatea celor doi de a iubi și de a înțelege.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?