Cornel Păsat şi Costin Mărculescu sunt “căutatorii de perle” pe litoral

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 17:37

Mâine, 14 iulie, de la ora 20.30, Adi Nartea dă startul competiţiei în emisiunea “Perla litoralului”, la Kanal D.

Cornel Păsat şi Costin Mărculescu, “căutatorii de perle”, vedetele primei ediţii a emisiunii “Perla litoralului”, vor porni în căutarea celor mai carismatice, vesele, dezinvolte şi frumoase fete de pe litoralul românesc, din staţiunile Neptun şi Olimp.

Luându-şi treaba foarte în serios, Mărculescu şi Păsat şi-au împărţit plajele în două şi au început căutarea fetelor dornice să intre într-un concurs pentru a câştiga titlul de Perla Neptun- Olimp. Atrăgători şi plini de şarm, Cornel şi Costin au abordat toate fetele de pe plajă, în special doamnele şi domnişoarele care făceau plajă topless.


Ambii au avut parte atât de refuzul dar şi de acceptul fetelor dornice să intre în concurs. Odată ce vedetele, căutători de perle, au ales cele 6 fete alături de care intră fiecare în concurs, au început un "program" de pregătire şi de cunoaştere, menit să le ajute pe concurente (fără expetienta în televiziune şi showbizz) să se prezinte cât mai relaxate şi cu şanse de câştig în faţa juriului.


Fiecare concurentă a avut parte, alături de vedeta pe care a descoperit-o pe plajă, de distracţie (sporturi acvatice), discuţii de cunoaştere şi fiecare dintre vedete şi-a “imprimat” propriul stil, atât în alegerea concurentelor, cât şi în pregătirea lor pentru concurs, dar neuitând niciunul ideea principală- distracţia.

Câştigătoarea acestei ediţii va merge mai departe în Marea Finală, unde se va lupta cu celelalte câştigatoare ale titlului de “Perla” a fiecărei staţiuni de pe litoralul românesc.


Competiţia este puternică şi, din 12 fete, doar una va câştiga titlul de Perla Neptun-Olimp, un colier de perle adevărate şi şansa de a merge mai departe, în Finală.

Din juriul primei ediţii face parte şi Miki (K-pital). Adi Nartea, moderatorul emisiunii, va media întreaga competiţie dintre cele două vedete.

“Cautatorii de perle” au supus fetele la o serie de probe. Una dintre acestea este proba costumelor de baie, în care tinerele trebuie să elimine concurenţa şi să critice defectele celorlalte.
La proba de curaj, concurentele îşi vor lua inima în dinţi şi vor încerca să scoată perle din boluri pline fie cu viermi, fie cu şoricei.

Cum s-a desfăşurat competiţia şi care dintre “cautatorii de perle” au reuşit să îşi antreneze cel mai bine fetele, dar şi ce metode de “agatat” concurente au folosit Cornel Păsat şi Costin Mărculescu, aflaţi mâine, 14 iulie, de la ora 20.30,
în “Perla litoralului”, prezentată de Adrian Nartea, la Kanal D.


 

Taguri: